Fantastisk vin, tør, blød, frisk og garvesyre, saftig, fyldig med smag af kirsebær
Passer godt til: Skinke brød, kødboller med fløde sauce, pølse og kartofler, vildt, kød og modne oste
Druer: Primitivo 100%
Serveres: 18-20 ° C
Alkoholindhold: 13 %
Mængderabat på dette produkt - spar op til 6 %
Respekt for naturen, typisk for en organisk vin, er at den er mild. Den er frisk af frugt.
Passer godt til: Lækkert med rødt kød, ost, supper med bælgfrugter, bønner og salat
Druer: 100% Primitivo
Dyb rød med lilla nuancer, smag: intens og vedvarende, fin, let krydret
Passer godt til: Lasagne, kylling, løgsuppe, crostini med bacon, parmesanost
Alkoholindhold: 13,5 %
Mængderabat på dette produkt - spar op til 9 %
Fyldig, afbalanceret, intens og vedvarende med en endelig behagelig smag
Passer godt til: Spaghetti med krydret amatriciana sauce, lasagne med kød- og bechamelsauce
Alkoholindhold: 14 %
Fin aromatisk og frugtagtig, af små sorte bær, vedvarende smag, tør, og blød afbalanceret
Passer godt til: Pizza, lette retter, suppe, pasta
Druer: Negroamaro 100%
Alkoholindhold: 12,5 %
Moden røde frugter, krydret fra eg-tønderne, velsmagende, meget fyldig, meget intens og vedvarende
Passer godt til: Traditionelle italienske retter som lasagne, risotto med safran Gualtiero Marchesi-stil, stegt kalkun, canadisk cheddarost og suppe.
Alkoholindhold: 14,5 %
Når vi vil forkæle os selv med en blød, og stærkt harmonisk vin. Intens og vedvarende, fint aromatisk, af bær og moden rød frugt, udvikler sig over tid.
Passer godt til: Fisk, svampe, supper, desserter og kager
Druer: 100% Aleatico
Dyb rød, blød og kompleks med dufte af bær, blomme og krydderier. Tør og fløjlsagtig
Passer godt til: Stege, vildt og velsmagende oste
Druer: 100% Barbera
Dyb rød, harmonisk og fyldig, strejf af violer og krydderier
Passer godt til: Kød, hovedretter, oste
Druer: 100% Nebbiolo
Intens rød, blomster og frugtagtig med krydret noter og antydning af bearbejdet læder
Passer godt til: Oksekød, Pasta, Lammekød, And Vildt (rådyr og hjort)
Serveres: 18 ° C
Lys rubinrød, fyldig, velstruktureret, tør og harmonisk
Passer godt til: Pasta med kødsauce og rødt kød.
Druerne, der er omhyggeligt udvalgt, anbringes i små kasser, som placeres i frugtkælderen, hvor de forbliver indtil midten af januar. Ren, intens og kompleks aroma af brombær, blomme og kirsebær.
Passer godt til: Stege, rødt kød og krydret ost.
Druer: Corvina 40%, Corvinone 30%, Rondinella 25% og Molinara 5%
Serveres: 17-18 ° C
Alkoholindhold: 16 %
Kan med stor fornøjelse drikkes nu, men burde gemmes 10 og topper først om 20 år.
Det er en fin vin med en god struktur og en velsmagende og frugtagtig smag med færdige noter af krydderier og kakao. Bred og kompleks med toner af moden kirsebær og små røde frugter.
Passer godt til: Grillet kød, kød, stærke oste.
Druer: Corvina 40% Corvinone 30%, Rondinella 20%, Molinara 10%.
Dyb rubinrød farve. Ren, intens og kompleks aroma af blomme og kirsebærsyltetøj, bløde tanniner; meget lang og krydret finish.
Passer godt til: Oksekød, vildt, lam, kalvekød, vildsvin og gamle oste.
Druer: Corvina 40%, Corvinone 30%, Sangiovese 10%, Merlot 10%, Cabernet Franc 10%.
Alkoholindhold: 15 %
Manuel høst, sidste uge i september, begyndelsen af oktober.
Rubinrød farve med violette refleksioner, næsen er indhyllet med en fornemmelse af sort kirsebær og vilde bær,
Passer godt til: Lasagne, gryderetter, lette retter
Druer: Dolcetto 100%
Granatrød krydrede tertiære dufte af lakrids, vanilje og sød tobak.
Passer godt til: Lam, pasta, bøf, rødt kød, modne oste, vildt
Druer: 100 % Nebbiolo
Serveres: 19 ° C
Intens rubinrød farve, duften minder blomme og brombær noter af chokolade, friskhed og en behagelig frugt på ganen.
Passer godt til: Pasta, kalvekød, svinekød, vildt (rådyr, hjort), fjerkræ
Druer: 100 % Barbera
Blandt top 10% af alle vine i verden (N.V. Årgang)
Smag af kirsebær og chokolade, passe perfekt til en hyggelig grillaften
Passer godt til: Steak/grill, simremad, pasta, antipasti og oste.
Druer: 34% Carbernet Sauvignon, 33% Sangiovese og 33% Merlot
Passer godt til: God til Pasta med friske tomater/sauce, kødretter, grill og lagrede oste.
Druer: 100% Sangiovese, fra de bedste vinmarker i Morellino.
God og fyldig rødvin med en flot mørk rubinrød farve
Passer godt til: Pastaretter, fjerkræ, men også til rødt og grillet kød, svampe samt modne oste.
Druer: 60% Sangiovese,20% Canaiolo, 10% Colorino og 10% Malvaia Bianca
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop