Ingen resultater fundet
Når vi vil forkæle os selv med en blød, og stærkt harmonisk vin. Intens og vedvarende, fint aromatisk, af bær og moden rød frugt, udvikler sig over tid.
Druer: Aleatico 100%
Jordtype: Stenet, karstkalksten
Smag: Intense aromaer, smag af sorte kirsebær, blommer, lakrids og krydderier
Passer godt til: Lette retter, pasta, svampe, suppe, desserter og kager og torsk, ja du læste rigtigt
Serveres: 18 - 20 ° C
Alkoholindhold: 14%
Region: Italien (Sydøst for Bari, Puglia)
Lagret: Tørres på stativer i flere uger, indtil de har tabt omkring 30% af deres vægt. Derefter gæres de i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer i cirka to uger. Vinen lagrer derefter i seks måneder på franske egetræsfade
Holdbarhed: Op til 5-10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Druer: Primitivo 100%
Jordtype: Kalksten og lerbakker
Smag: Brombær, blomme, krydret og vanilje
Passer godt til: Spaghetti, lasagne med bechamel, and, braiseret kanin
Region: Italien (Marchione-distriktet, Conversano (BA), Puglia)
Lagret: Rustfri ståltanke, inden de lagres i 12 måneder på franske egetræsfade.
Holdbarhed: Op til 15 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Det vi kalder en god hverdagsvin som passer til de fleste retter men kan også nydes uden mad
Druer: Negroamaro 100%
Jordtype: Kalksten og ler
Smag: Kirsebær og hindbær, vanilije samt antydninger af kakaokaffe.
Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, suppe, kål, chili con carne, pizza og lette retter
Alkoholindhold: 12,5%
Region: Italien (Nordlige Salento)
Lagret: mindst 6 mdr. i ståltanke
Druer: Primitivo di Gioia del Colle 100%
Smag: Kirsebær, brombær, blomme, vanilje og krydderier
Passer godt til: Rødt kød og stærke oste, traditionelle italienske retter som lasagne, risotto og suppe
Region: Italien Sydøst for Bari, Puglia
Lagret: 12 månederpå slaviske egetræsfade og mindst 1 år i flaske
Holdbarhed: Op til 10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Bedste Pris: 90 point
Jordtype: Kalksten
Smag: Brombær, blommer og kirsebær med en glat, fløjlsagtig finish
Passer godt til: Pragskinke med brød , frikadeller med flødesauce, pølse og kartofler, vildt, pålæg og modnede oste.
Alkoholindhold: 13%
Region: Italien (Puglia)
Lagring: ca. 6 måneder i stål og mindst 10 måneder i flaske
Holdbarhed: 5 til 10 år
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 34 %
Ægte kvalitet, de gør det år efter år vinder flotte medalje på denne vin
Dyb rød med lilla nuancer, smag: intens og vedvarende, fin, let krydret
Smag: Brombær, kirsebær og blommer med noter af vaniljekrydderier.
Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, mousaka, kylling med sojasovs, løgsuppe
Alkoholindhold: 13,5%
Region: Italien (Apulien, Puglia, Marchione-distriktet, Conversano
Lagret: 6 måneder på egetræsfade
Smag: Kirsebær og solbær, vaniljekrydderi.
Passer godt til: Perfekt til kraftige kødretter. oksekød, pasta eller modne oste.
Region: Italien (Puglia, Contrada Marchione, på Turi-Castellana Grotte-gaden)
Lagring: Lagret: 6 måneder på franske egetræsfade
Passer godt til: Oksemørbrad, kartofler, perleløg, svampe, sauce
Druer: 100% Nebbiolo
Jordtype: Sandet lerjord
Smag: Rosiner og blomme, frugtsyltetøj som bliver suppleret af nellike, kanel - og peber aroma.
Passer godt til: Røde kød, lasagne, vildt og oste
Alkoholindhold: 17,5%
Region: Italien (Valtellina)
Lagring: 30 måneder på egefade og 12 måneder på flaske
Holdbarhed: 15 - 25 år efter høstår
Dyb granatrød farve.
Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, gamle vinstokke (vinstokke mere end 50 år gamle)
Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord, tynd og stenet.
Smag: Kirsebær, blomme og sveske
Passer godt til: Stege, vildt, og gryderetter (special god til flæskesteg og alt dens søde tilbehør)
Region: Italien (Valpolicella)
Lagring: 12 måneder på store fade og yderligere 12 måneder på flaske
Få også i 3 liters
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 14 %
Alkoholindhold: 14,5%
Lagring: 12 måneder på store fade og yderligere 12 måneder på flaske,
En klassiker, at drikke i godt selskab. Smag af kirsebær og jordbær meget behagelig
Druer: Corvina, Rondinella og andre indfødte druer til afslutning.
Jordtype: Kalkholdig, tynd og stenet.
Region: Italien Verona i bakkerne i det klassiske Valpolicella-område.
Lagring: Ståltanke og derefter på flasker.
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 29 %
Karakteristisk smag af kirsebær med strejf af lakrids.
Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, andre lokalt dyrkede sorter.
Smag: Kirsebær og et strejf af lakrids
Passer godt til: Vildt mad i saucer, modne oste og krydret mad.
Serveres: 18-20 ° C
Alkoholindhold: 15,5%
Lagring: Egetræsfade i cirka to år. Lagringen fortsætter i yderligere 12 måneder på nye franske egetræsbarriques. Til sidst gennemgår vinene en sidste lagringsraffinering på flaske i seks til otte måneder.
Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, samt lidt lokale druetyper
Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord.
Smag: Eg og valnød, efterfulgt af antydninger af blåbær, moreller og kirsebær
Passer godt til: Steg og vildt, men også ideel til meget modne og/eller pikant oste.
Vi anbefaler at åbne flasken et par timer før servering eller "iltning" med en karaffel.
Smag af chokolade tobak og eg.
En højt værdsat vin produceret med de bedste druer fra bakkerne i den klassiske Valpolicella DOC-region. Efter langvarig lufttørring af druerne og derefter gæring ældes vinen gradvist, først i egetræsfade, derefter i mindre egetønder eller barriques, i underjordiske kældre.
Passer godt til: Lette måltider, og det er også fremragende med rødt kød, vildtretter og stærke oste.
Alkoholindhold: 15,5 %
Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella og andre lokale druesorter
Jordtype: Rød og brun på mergel af kridtalderen og rød kompakt jord på eocæn kalksten
Smag: Blomme, lakrids og marmelade
Passer godt til: Lammesteg til svinemørbrad, vildretter og alle hårde oste
Druerne, der er omhyggeligt udvalgt, anbringes i små kasser, som placeres i frugtkælderen, hvor de forbliver indtil midten af januar. Ren, intens og kompleks aroma af brombær, blomme og kirsebær.
Passer godt til: Stege, rødt kød og krydret ost.
Druer: Corvina 40%, Corvinone 30%, Rondinella 25% og Molinara 5%
Serveres: 17-18 ° C
Alkoholindhold: 16 %
Kan med stor fornøjelse drikkes nu, men burde gemmes 10 og topper først om 20 år.
Det er en fin vin med en god struktur og en velsmagende og frugtagtig smag med færdige noter af krydderier og kakao. Bred og kompleks med toner af moden kirsebær og små røde frugter.
Passer godt til: Grillet kød, kød, stærke oste.
Druer: Corvina 40% Corvinone 30%, Rondinella 20%, Molinara 10%.
Alkoholindhold: 14 %
Dyb rubinrød farve. Ren, intens og kompleks aroma af blomme og kirsebærsyltetøj, bløde tanniner; meget lang og krydret finish.
Passer godt til: Oksekød, vildt, lam, kalvekød, vildsvin og gamle oste.
Druer: Corvina 40%, Corvinone 30%, Sangiovese 10%, Merlot 10%, Cabernet Franc 10%.
Alkoholindhold: 15 %
Manuel høst, sidste uge i september, begyndelsen af oktober.
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop