Château Haut Beyzac Cru Bourgeois 2018

Château Haut Beyzac Cru Bourgeois 2018

110,00 DKK

Druer: 65% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 5% Petit Verdot

Jordtype: Lerholdigt kalksten

Smag: Kirsebær, brombær, hindbær, eg og vanilje 

Passer godt til: Kødretter, vildt, lam, grill og ost

Serveres: 16 - 18 ° C

Alkoholindhold: 14,5%

Region: Frankrig (Médoc / Château Haut-Beyzac)

Lagret: På egetræsfade

Åbnes: Halv time før servering 

Vingården har eksisteret i mere end 20 år.Vignobles Raguenot, en familie af uafhængige vinbønder, der arbejder og lever for én og eneste passion: den omhyggelige skabelse af vine.

Raguenot Vineyards blev grundlagt i 1967 og trives i dag på grund af Lise og Philippe Raguenots banebrydende og visionære sind.

I 1997 overtager deres to døtre, Emmanuelle og Marie-Pierre, der er tilknyttet deres respektive ægtemænd, Daren Miller og Eric Lallez, Château des Tourtes i appellationen Blaye-Côtes de Bordeaux. Alle fire skifter karriere, og med deres forskellige erfaringer og talenter får de hver deres eksamensbeviser i vinavl og træder ind i vinfremstillingsbranchen.

Det er i 1998, at vores fire musketerer erhverver Château Haut Beyzac i Haut-Médoc-appellationen. Med deres færdigheder, deres motivation og frem for alt deres passion for vinens verden stræber de efter at få et stærkt ry på internationalt plan gennem fortsat regelmæssighed i arbejdsmoral og upåklagelig kvalitet. Deres engagement i vinfremstillingsfaget har tildelt dem mere end 100 medaljer over 25 år og har dem omtalt i adskillige presseartikler hvert år.

05/11/2023

Ret godt. Masser af bær.

05/11/2023

God, intens rubinrød farve, vigtige noter af kirsebær, sorte frugter, blommer.

05/11/2023

Dejlig balance med egetoner. Nem drikke og lækker

Tilføj anmeldelse: