Xenys Tinto

70,00
Lager: På lager
Oprindelsesland: Spanien

XENYS TINTO

Ung rødvin

Druer: 100% Monastrell.

Denne vin er udelukkende fremstillet af druer af sorten Monastrell.

Ung vin med intens rød farve, frugtagtig med noter af moden frugt. I munden, struktureret og afbalanceret, behagelig og frisk.

Behandling og aldring

Efter druenes afstemning udføres vinificeringsprocessen i rustfrit ståltanke i 15 dage med en maksimal temperatur på 26ºC.


Optimal temperatur 18ºC


Alkoholindhold: 14,5%

Forslag til dig
Beskrivelse

Efter flere generationer dedikeret til dyrkning af vinmarker, Martinez Verdú familien, overtager fra forældre, coddling og dyrke vin traditionelt regulering af produktionen i vingården med korte afskårne grene og manuel vinhøst med respekt for det naturlige miljø og dalen med økologiske praksis i vingården og implementering af nye dyrkningsteknologier, altid tro mod den oprindelige sort: Monastrell.

Vores marker ligger nordøst for Jumilla , mellem de naturlige bjergkæder "Cingla" og "Gavilanes", 800 m. højde over havets overflade i Hoya Valle de Torres, kendetegnet ved kalkholdig, sandet og stenet terræn, ugunstige for udbredelsen af phylloxera, så vi kan dyrke vinmarker grundstamme, med karakteristisk mikroklima af dalen , der er typiske for bjergene, gør de ideelle til dyrkning af vinstokken.

Billedresultat for jumilla

Andre købte også