-25%
0 anmeldelser

Moonshinen er lavet på majs og en lille smule hvede. Det giver den smagsnoterne ala whiskey. I daglig tale kalder vi denne sag wannabe whiskey.

Drik den ren, som en lille gibbernakker eller prøv at mixe den i cocktails – den gør sig fantastisk med en gingerale eller en gingerbeer.

500 ml | 40%

186,75 DKK
249,00 DKK
Du sparer: 62,25 DKK
0 anmeldelser

 Moonshinen er lavet på majs og en lille smule hvede. Herefter hurtiglagret med amerikansk hvid eg - og til sidst smagt til med en sød finsk lakrids. Noterne fra egetræet sammen med lakrids giver en skøn balance, og med sine 25% så varmer den på den helt rigtige måde. Pas på! Det er stærkt vanedannende dråber.

249,00 DKK
0 anmeldelser

Moonshine Snakeoil er nummer 3 i vores olie-serie. Denne variant er smagt til med lakrids og derudover får den lille kick fra chili. Forklædt som Snakeoil and Love Potion så har snake oil den fantastiske egenskab, at det nærmest kurerer alt.

249,00 DKK
0 anmeldelser

Salt Karamel moonshine er en fortryllende lækker sag. Lavet på vores moonshine, som er lagret med amerikansk white oak. Noterne fra eg'en gør den rund, blød og lækker. Herefter er den smagt til med en salt karamel. Når eg'en brændes frigiver den sødestofferne i træet som fx vanilje og derfor går den ualmindeligt godt i spænd med salt karamellen.

700 ml | 22% 

249,00 DKK
0 anmeldelser

Port Finished Whiskey | Barrel Select 50% 

Sep 2020: I et af verdens mest anerkendte whiskeyopslagsværker Jim Murray's "Whisky Bible" 2021 får dette eksperiment flotte 89 point. Whisky i den pointklasse kendetegnes som: Very good to excellent whiskies - definitily worth buying.

"crisp and salivating with the fruit calling every shot. The nose is vanilla icecream with a blackcurrant sauce - and at the end when you taste it there are a few black cherries to end the evening"

April 2020: Vundet bronze til ADI's Judging of Craft Spirits 2020

500 ml.

599,00 DKK
0 anmeldelser

En blanding af kvalitetsmalt og grainwhisky fra hele Skotland. Modne i de fineste fade, alt for at skabe en blød blended skotsk whisky.

“TALISMANEN”, skreven af Sir Walter Scott, et eventyr om korstogene - Fuld af eventyrlyst

Det særligt høje indhold af maltwhiskys i denne blanding giver en fin og smagsfuld blended Scotch Whisky. Størstedelen af de brugte maltwhiskier i The Talisman, kommer fra Speyside-regionen, hvilket tilføjer whiskiens bløde karakter.

Duft

En kompleksitet af malt og frugt

Smag og Eftersmag

Honning og vanilje, kombineret med antydninger af æble og små fine røgnoter

169,00 DKK
0 anmeldelser

Denne 15 års limited edition på kun 6.000 flasker, hylder The Antiquarys grundlæggere – den er blevet fremstillet af Skotlands bedste malt- og grainwhiskyer, som alle er modnet i over femten år. Efter blendingen er den færdige whisky lagret på Bordeaux vinfade, for at få det helt specielle udtryk.

Duft

Friske, saftige røde frugter som gallaæble, rød vindrue og granatæble er i forgrunden. Det høje maltindhold giver noter af sød byg og honning. Med tiden giver de friske, søde smage plads til en mere markante krydderier i form af kanel

Smag

Den friske frugt på næsen fortsætter på ganen og bliver lidt mørkere med smag af frisk blomme og kirsebær. En citrusnote, som kandiseret appelsinskal dukker op før der kommer en finale knivspids kanel

Eftersmag

Ren og delikat med fortsat smag af æble og vindrue

469,00 DKK
0 anmeldelser

Antiquary er en berømt, gammel blended whisky, indeholdende en stor part af Tomatin’s single malt. Det er en typisk klassisk blending, opkaldt efter en roman af Skotlands berømte forfatter Sir Walter Scott.

The Antiquary 21 år er en eksklusiv blanding, der kombinerer det fine Speyside med det mægtige Highland. Alt for at skabe en virkelig en enestående, uovertruffen og raffineret whisky. Alle whiskierne i flasken er mindst 21 år gamle - og sammen levere de en smag skabt for himlen.

Duft

Frisk og forfriskende, meget salt sød - pandekød med indslag af bitter appelsin og citron.

Smag

Fuld og glat med en varm, sirupagtig sødme, spræng af salt smag.

Eftersmag

Meget lang lyngagtig eftersmag, kompleks og konstant skiftende

825,00 DKK
0 anmeldelser

Den italienske vej til Skotlands fineste whisky

”Enhver, der elsker whisky, kan ikke være så dårlig.”
W.C. Fields (1880-1946)

Siden 1992 har Wilson & Morgan tilbudt et fint udvalg af sjældne uafhængige aftapninger af Skotsk maltwhisky. Fadene opbevares i lande over hele verden. Og i mange tilfælde modnes de yderligere i portvins-, rom- eller marsala fade i Italien. Alt er personligt udvalgt af Fabio Rossi, der følger en simpel regel for sine valg: ”Stol på din gane og dit instinkt.” Og det er formentlig på grund af denne regel, at hans whiskyer er specielt attraktive på markedet i dag.

Duft

Dejlig duft af røg, grøn og græsset fornemmelse

Smag

Hæftig men tilbageholden røg. sødmen kommer undervejs, mineralsk og vegetal note som en vulkansk bjergside - afsluttes med pebernoter i en lang varmende finish

475,00 DKK