0 anmeldelser

Let ristede italienske hasselnødder, drageret med et tyndt lag nougat, granulat af krokant og afslutningsvis et tykt lag Amber Classic-chokolade. Resultatet er en enkel, rig og raffineret smag, som henleder tankerne på den klassiske franske dessert crème brûlée.

 

60,00 DKK
0 anmeldelser

Let ristede økologiske spanske mandler, drageret i Amber Classic-chokolade, granulat af rå lakrids og vendt i det fineste pulver af italiensk lakrids. En mandel med kant fra den italienske lakridspulver, dybde fra den karamelliserede Amber Classic-Chokolade og umami fra de sprøde spanske mandler.  

 
60,00 DKK
0 anmeldelser

Let ristede spanske mandler, drageret med et tyndt lag nougat og mælkechokolade og afslutningsvis vendt i fnuglet florsukker.

En Summerbird-klassiker, hvor råvaren, håndværket og traditionerne spiller en rolle. 

 
60,00 DKK
0 anmeldelser

Let ristede spanske mandler, drageret med et tyndt lag praliné og Amber Classic-chokolade og afslutningsvist vendt i det fineste pulver af solmodne hindbær. Harmoniske og raffinerede mandler med konsistens og frugtighed

 
60,00 DKK
0 anmeldelser

Let ristede økologiske Piemonte-hasselnødder, drageret i praliné, kaffe, Amber Classic-chokolade og vendt i fnuglet kakaopulver. En hasselnød med dybde fra den karamelliserede Amber Classic-chokolade, aroma fra den friskmalede kaffe og umami fra de sprøde Piemonte-hasselnødder.

60,00 DKK
0 anmeldelser

Populærere Tapas-gaveæske indeholder en variation over små elegante stykker fyldte chokolader. Æsken byder på en verden af velsmag i form af f.eks. praliné, hindbær, mint eller passion. Ganske enkelt den perfekte æske til dem, som sætter pris på små dekadente smagsoplevelser og harmoni. 

Gaveæsken indeholder i alt 18 stk. chokolade.

148,00 DKK
0 anmeldelser

Gaveæsken indeholder 4 forskellige varianter af vores ikoniske Petit Four-stykker. Æsken byder på en verden af velsmag og egner sig perfekt til alle, som sætter pris på klassisk velsmag, godt håndværk og fantastiske råvarer.

Gaveæsken indeholder i alt 4 stk. chokolade

 
90,00 DKK
0 anmeldelser

Collection 27 indeholder 9 forskellige varianter af vores raffinerede, klassiske fyldte chokolader. Æsken byder på en verden af velsmag i form at f.eks. marcipan, praliné, mint og karamel. En æske, der ikke kun fungerer perfekt som gave, men i den grad egner sig til alle, som sætter pris på velsmag og høj kvalitet

Gaveæsken indeholder i alt 27 stk. chokolade.

 
348,00 DKK