Port Finished Whiskey Barrel Select 50%

Port Finished Whiskey Barrel Select 50%

599,00 DKK

Port Finished Whiskey | Barrel Select 50% 

Sep 2020: I et af verdens mest anerkendte whiskeyopslagsværker Jim Murray's "Whisky Bible" 2021 får dette eksperiment flotte 89 point. Whisky i den pointklasse kendetegnes som: Very good to excellent whiskies - definitily worth buying.

"crisp and salivating with the fruit calling every shot. The nose is vanilla icecream with a blackcurrant sauce - and at the end when you taste it there are a few black cherries to end the evening"

April 2020: Vundet bronze til ADI's Judging of Craft Spirits 2020

500 ml.

Lille ekslusivt batch kun 196 flasker.

En whiskey lavet på rug, majs og byg - men præcis som dens forgænger så er de helt særlige karaktertræk ved denne whiskey - der hvor den får sin rygrad, sit faste håndtryk og alligevel altid har glimt i øjet. Det er lagringen.

Først har den lagret 3,5 år på nye amerikanske fade i hvideg. Fade der er brændt og forkullet indvendig - en process der frigiver sødestofferne i træet og som langsomt men sikkert lader den nylavede whiskey interagere med fadet og der igennem modner og får sin smag og duft.

Bagefter er den sendt på en sejltur over Atlanten. Stadig mens den hygger sig på fadet. Bølgeskvulp og høj søgang - og generelt bevægelse kan whiskey rigtig godt lide. Sikkert på landjorden igen - hjemme på Knaplund - har den hygget sig på to små brugte portvinsfade - mens der ofte spilles countryrock for fulde gardiner.

Resultatet er en whiskey der forener krydderi og power fra rug, med sødme fra majsen samt frugtnoter fra portvinen. Alt sammen forenet i denne flaske.

Farve: smuk mørk rødbrun

Vol %: 50%

500 ml

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: