Ingen resultater fundet
Bedste Pris: 90 point
Druer: Primitivo 100%
Jordtype: Kalksten
Smag: Brombær, blommer og kirsebær med en glat, fløjlsagtig finish
Passer godt til: Pragskinke med brød , frikadeller med flødesauce, pølse og kartofler, vildt, pålæg og modnede oste.
Serveres: 18 - 20 ° C
Alkoholindhold: 13%
Region: Italien (Puglia)
Lagring: ca. 6 måneder i stål og mindst 10 måneder i flaske
Holdbarhed: 5 til 10 år
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 34 %
Dåsevin Ciao Moscato 200 ml.
En ny måde at præsentere på. Især for dem, der finder en flaske for meget og stadig gerne vil drikke et glas vin. Kan ligeledes nydes fra dåsen.
Smag: Frugtig, strejf af muscat druen. Elegant, let sødmefuld.
Område: Rubicone IGT, Italien
Passer godt til: asiatiske køkken, dessert samt aperitif.
Druer: Moscato
Serveres: 7-10° C
Alkoholindhold: 8 %
Aluminiumsdåsen er 100% genanvendelig.
Mængderabat på dette produkt
Når vi vil forkæle os selv med en blød, og stærkt harmonisk vin. Intens og vedvarende, fint aromatisk, af bær og moden rød frugt, udvikler sig over tid.
Druer: Aleatico 100%
Jordtype: Stenet, karstkalksten
Smag: Intense aromaer, smag af sorte kirsebær, blommer, lakrids og krydderier
Passer godt til: Lette retter, pasta, svampe, suppe, desserter og kager og torsk, ja du læste rigtigt
Alkoholindhold: 14%
Region: Italien (Sydøst for Bari, Puglia)
Lagret: Tørres på stativer i flere uger, indtil de har tabt omkring 30% af deres vægt. Derefter gæres de i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer i cirka to uger. Vinen lagrer derefter i seks måneder på franske egetræsfade
Holdbarhed: Op til 5-10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Smag: Strejf af blomster og frugter og umodne æbler og citroner
Område: Italien, Veneto
Passer godt til: et let måltid, ost, lækkert brød og oliven, stegte forretter, dessert
Druer: Glera
Serveres: 10-12° C
Alkoholindhold: 10,5%
Jordtype: Kalksten og lerbakker
Smag: Brombær, blomme, krydret og vanilje
Passer godt til: Spaghetti, lasagne med bechamel, and, braiseret kanin
Region: Italien (Marchione-distriktet, Conversano (BA), Puglia)
Lagret: Rustfri ståltanke, inden de lagres i 12 måneder på franske egetræsfade.
Holdbarhed: Op til 15 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Det vi kalder en god hverdagsvin som passer til de fleste retter men kan også nydes uden mad
Druer: Negroamaro 100%
Jordtype: Kalksten og ler
Smag: Kirsebær og hindbær, vanilije samt antydninger af kakaokaffe.
Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, suppe, kål, chili con carne, pizza og lette retter
Alkoholindhold: 12,5%
Region: Italien (Nordlige Salento)
Lagret: mindst 6 mdr. i ståltanke
Druer: Primitivo di Gioia del Colle 100%
Smag: Kirsebær, brombær, blomme, vanilje og krydderier
Passer godt til: Rødt kød og stærke oste, traditionelle italienske retter som lasagne, risotto og suppe
Region: Italien Sydøst for Bari, Puglia
Lagret: 12 månederpå slaviske egetræsfade og mindst 1 år i flaske
Holdbarhed: Op til 10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Ægte kvalitet, de gør det år efter år vinder flotte medalje på denne vin
Dyb rød med lilla nuancer, smag: intens og vedvarende, fin, let krydret
Smag: Brombær, kirsebær og blommer med noter af vaniljekrydderier.
Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, mousaka, kylling med sojasovs, løgsuppe
Alkoholindhold: 13,5%
Region: Italien (Apulien, Puglia, Marchione-distriktet, Conversano
Lagret: 6 måneder på egetræsfade
Smag: Frugtige kirsebærnoter, behagelig og livlig på ganen.
Område: Veneto IGT, Italien
Passer godt til: Som aperitif eller til ”fingermad” sushi, skaldyr samt lette måltider.
Druer: Merlot og Raboso
Serveres: 14-16° C
Passer godt til: Oksemørbrad, kartofler, perleløg, svampe, sauce
Druer: 100% Nebbiolo
Jordtype: Sandet lerjord
Smag: Rosiner og blomme, frugtsyltetøj som bliver suppleret af nellike, kanel - og peber aroma.
Passer godt til: Røde kød, lasagne, vildt og oste
Alkoholindhold: 17,5%
Region: Italien (Valtellina)
Lagring: 30 måneder på egefade og 12 måneder på flaske
Holdbarhed: 15 - 25 år efter høstår
En ny måde at præsentere på. Kan nydes fra dåsen.
En af den mest populære vincocktail i verden.
Smag: Frugtsmag
Område: Italien
Passer godt til: Velkomst, tapas, en varm sommerdag
Druer: Merlot, Sangiovese
Alkoholindhold: 6,9%
En af de populære vincocktail i verden.
Smag: Sød
Passer godt til: Forretter eller let måltid. Lidt is i et glas, og pynt med en skive appelsin eller oliven.
Druer: Blanding af hvide druer
Passer godt til: Forretter gerne krydret. Serveres med is i et glasset, og pynt med en skive fersken eller anden form for frisk frugt
Druer: Sangiovese, Merlot
Alkoholindhold: 5%
Smag: Mojito er denne lækre cocktail som er meget forfriskende med en livlig opblussen. Intens blanding af romsmag med noter af lime og mynte. Syrlighed
Passer godt til: Aperitif
Smag: Fremstillet af alkoholfri rødvin, druesaft og naturlige smagsstoffer af citron og hvid fersken. Det perfekte match med pizza! Kan nydes af alle!
Passer godt til: Aperitif, forretter krydret. Serveresmed is i et glas, pynt med en skive fersken eller anden form for frisk frugt
Alkoholindhold: Alkohol fri
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 14 %
Smag: hindbær umodne frugter
Rosato er en meget behagelig vin
Druer: 100% Pinot Grigio
Jordtype: Medium tekstur, leret
Smag: Æble, blomster- og citrusnoter.
Passer godt til: Aperitif, krydret mad, sushi, salater, grillet kød, steg
Serveres: 8-10 ° C
Region: Italien (Pramaggiore)
Dyb granatrød farve.
Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, gamle vinstokke (vinstokke mere end 50 år gamle)
Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord, tynd og stenet.
Smag: Kirsebær, blomme og sveske
Passer godt til: Stege, vildt, og gryderetter (special god til flæskesteg og alt dens søde tilbehør)
Region: Italien (Valpolicella)
Lagring: 12 måneder på store fade og yderligere 12 måneder på flaske
Få også i 3 liters
Smag af modne frugter som kirsebær, jordbær og hindbær, med noter af vilde roser
Passer godt til: tomatsauce, crostini med soltørret tomatpatè, rejer og linsesuppe
Serveres: 12 ° C
Alkoholindhold: 12 %
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop