Château des Tourtes 2020

Château des Tourtes 2020

95,00 DKK

Druer: 100% Sauvignon (Vinstokkens over 20 år) 

Jordtype: Silico-leret, gruset

Smag: Eksotiske frugtnoter (mango, ananas, grapefrugt) vanilje

Passer godt til: Alle varme forretter (laksetærte, porretærte). Asparges, foie gras, pandestegte kammuslinger. Fiske- og kødretter i sauce 

Serveres: 10-12 ° C

Alkoholindhold: 13%

Region: Frankrig (Bordeaux / Côtes de Bordeaux / Blaye - Côtes de Bordeaux)

Lagring: På egetræsfade i 9 måneder

Vingården har eksisteret i mere end 20 år.Vignobles Raguenot, en familie af uafhængige vinbønder, der arbejder og lever for én og eneste passion: den omhyggelige skabelse af vine.

Raguenot Vineyards blev grundlagt i 1967 og trives i dag på grund af Lise og Philippe Raguenots banebrydende og visionære sind.

I 1997 overtager deres to døtre, Emmanuelle og Marie-Pierre, der er tilknyttet deres respektive ægtemænd, Daren Miller og Eric Lallez, Château des Tourtes i appellationen Blaye-Côtes de Bordeaux. Alle fire skifter karriere, og med deres forskellige erfaringer og talenter får de hver deres eksamensbeviser i vinavl og træder ind i vinfremstillingsbranchen.

Det er i 1998, at vores fire musketerer erhverver Château Haut Beyzac i Haut-Médoc-appellationen. Med deres færdigheder, deres motivation og frem for alt deres passion for vinens verden stræber de efter at få et stærkt ry på internationalt plan gennem fortsat regelmæssighed i arbejdsmoral og upåklagelig kvalitet. Deres engagement i vinfremstillingsfaget har tildelt dem mere end 100 medaljer over 25 år og har dem omtalt i adskillige presseartikler hvert år.

06/11/2023

Vanilje eg karamel lidt nøddeagtig. Særlig smag, viirkelig lækker

06/11/2023

Meget frugtig vin med ananas smag. Er så blød og har smag af den har været på eg. Nem at drikke

Tilføj anmeldelse: