0 anmeldelser

Druer: 100% Nebbiolo 

Jordtype: Sandet lerjord 

Smag: Rosiner og blomme, frugtsyltetøj som bliver suppleret af nellike, kanel - og peber aroma. 

Passer godt til:  Røde kød, lasagne, vildt og oste

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 17,5%

Region: Italien (Valtellina)

Lagring:  30 måneder på egefade og 12 måneder på flaske

Holdbarhed:  15 - 25 år efter høstår

575,00 DKK
0 anmeldelser

Dyb granatrød farve. 

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, gamle vinstokke (vinstokke mere end 50 år gamle)

Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord, tynd og stenet.

Smag: Kirsebær, blomme og sveske

Passer godt til: Stege, vildt, og gryderetter (special god til flæskesteg og alt dens søde tilbehør)

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14%

Region: Italien (Valpolicella)

Lagring: 12 måneder på store fade og yderligere 12 måneder på flaske

Få også i 3 liters 

135,00 DKK
0 anmeldelser

Dyb granatrød farve. 

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, gamle vinstokke (vinstokke mere end 50 år gamle)

Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord, tynd og stenet.

Smag: Kirsebær, blomme og sveske

Passer godt til: Stege, vildt, og gryderetter (special god til flæskesteg og alt dens søde tilbehør)

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14,5%

Region: Italien (Valpolicella)

Lagring: 12 måneder på store fade og yderligere 12 måneder på flaske,

825,00 DKK
0 anmeldelser

En klassiker, at drikke i godt selskab. Smag af kirsebær og jordbær meget behagelig

Druer: Corvina, Rondinella og andre indfødte druer til afslutning.

Jordtype: Kalkholdig, tynd og stenet.

Smag: Kirsebær, blomme og sveske

Passer godt til: Stege, vildt, og gryderetter (special god til flæskesteg og alt dens søde tilbehør)

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 12,5%

Region: Italien Verona i bakkerne i det klassiske Valpolicella-område.

Lagring: Ståltanke og derefter på flasker.

Denne årgang er højere bedømt end alle andre årgange af denne vin.
 
Blandt top 8% af alle vine i verden
135,00 DKK
0 anmeldelser

Karakteristisk smag af kirsebær med strejf af lakrids.

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, andre lokalt dyrkede sorter.

Jordtype: Kalkholdig, tynd og stenet.

Smag: Kirsebær og et strejf af lakrids

Passer godt til: Vildt mad i saucer, modne oste og krydret mad.

Serveres: 18-20 ° C

Alkoholindhold: 15,5%

Region: Italien Verona i bakkerne i det klassiske Valpolicella-område.

Lagring: Egetræsfade i cirka to år. Lagringen fortsætter i yderligere 12 måneder på nye franske egetræsbarriques. Til sidst gennemgår vinene en sidste lagringsraffinering på flaske i seks til otte måneder.

 

390,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, samt lidt lokale druetyper

Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord.

Smag: Eg og valnød, efterfulgt af antydninger af blåbær, moreller og kirsebær

Passer godt til: Steg og vildt, men også ideel til meget modne og/eller pikant oste.

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 15,5%

Region: Italien (Valpolicella)

Vi anbefaler at åbne flasken et par timer før servering eller "iltning" med en karaffel.

360,00 DKK
0 anmeldelser

Smag af chokolade tobak og eg.

En højt værdsat vin produceret med de bedste druer fra bakkerne i den klassiske Valpolicella DOC-region. Efter langvarig lufttørring af druerne og derefter gæring ældes vinen gradvist, først i egetræsfade, derefter i mindre egetønder eller barriques, i underjordiske kældre.

Passer godt til: Lette måltider, og det er også fremragende med rødt kød, vildtretter og stærke oste.

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, andre lokalt dyrkede sorter.

Serveres: 18-20 ° C

Alkoholindhold: 15,5 %

1.850,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella og andre lokale druesorter

Jordtype: Rød og brun på mergel af kridtalderen og rød kompakt jord på eocæn kalksten

Smag: Blomme, lakrids og marmelade

Passer godt til: Lammesteg til svinemørbrad, vildretter og alle hårde oste 

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 15,5%

Region: Italien (Valpolicella)

Vi anbefaler at åbne flasken et par timer før servering eller "iltning" med en karaffel.

679,00 DKK
0 anmeldelser

Druerne, der er omhyggeligt udvalgt, anbringes i små kasser, som placeres i frugtkælderen, hvor de forbliver indtil midten af ​​januar. Ren, intens og kompleks aroma af brombær, blomme og kirsebær.

Passer godt til: Stege, rødt kød og krydret ost.

Druer: Corvina 40%, Corvinone 30%, Rondinella 25% og Molinara 5%

Serveres: 17-18 ° C

Alkoholindhold: 16 %

Kan med stor fornøjelse drikkes nu, men burde gemmes 10 og topper først om 20 år.

295,00 DKK
0 anmeldelser

Dyb rubinrød farve. Ren, intens og kompleks aroma af blomme og kirsebærsyltetøj, bløde tanniner; meget lang og krydret finish.

Passer godt til: Oksekød, vildt, lam, kalvekød, vildsvin og gamle oste.

Druer: Corvina 40%, Corvinone 30%, Sangiovese 10%, Merlot 10%, Cabernet Franc 10%.

Serveres: 17-18 ° C

Alkoholindhold: 15 %

Manuel høst, sidste uge i september, begyndelsen af ​​oktober.

195,00 DKK
Populær
0 anmeldelser

Druer: Nebbiolo 100%

Jordtype: Lerholdig-Kalkholdig jord

Smag: Flot granatrød farve med en let orange kant. Elegant og kompleks duft og smag med noter af tørrede frugt

Passer godt til:  Ost, kød som braiseret kød

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14,5%

Region: Italien (Santo Stefano Belbo)

Vinifikationsbeholdere Rustfrit stål 15 dage

Lagring 3 år på franske egetræsfade efterfulgt af en kort periode på flaske

199,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Nebbiolo 100%

Jordtype: Lerholdig-Kalkholdig jord

Smag: Kirsbær, jordbær, hindbær, granatæble

Passer godt til: Kød som braiseret, oste

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14%

Region: Italien (Alba-området)

Vingårdshøjde 300/350 m over havets overflade

Vinifikationsbeholdere Rustfrit stål 10 dage

Lagring: 2 år i Oak Barrel efterfulgt af en kort periode på flaske.

 

129,00 DKK
0 anmeldelser

Harmonisk, afbalanceret med en meget behagelig lidt krydret eftersmag.

Passer godt til: Kødretter og oste

Druer: Nebbiolo. 100% 

Serveres: 18 ° C

Alkoholindhold: 14,5 %

250,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Nebbiolo (25%), Pinot nero (25%) and Barbera (50%)

Jordtype: Mergel, ler og tuf

Smag: Vanilje, blomme og hindbær

Passer godt til: Kødretter eller mellemlagrede oste

Serveres: 18 ° C

Alkoholindhold: 13%

Region: Italien (Trezzo Tinella)

Lagret: 18 måneder, 50% på barriques, 50 % på små tønder

Vinen lagres derefter på flaske i nogle måneder, før den frigives 

Flasken åbnes mindst en halv time før den nydes

180,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Barbera (100%)

Jordtype: Mergel, ler og tuf

Smag: Tranebær, hindbær og kirsebær, vanilje og kakao

Passer godt til: Varme appetitvækkere, foretter, hvidt og rødt kød

Serveres: 18 ° C

Alkoholindhold: 13%

Region: Italien (Trezzo Tinella)

Lagret: 15 måneder på franske egefade

Vinen lagres derefter på flaske i nogle måneder, før den frigives 

130,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Nebbiolo (100%)

Jordtype: Mergel, ler og tuf

Smag: Brombær, blomme og hyben

Passer godt til: Oksekød, lam, vild og fjerkræ

Serveres: 18 ° C

Alkoholindhold: 14,5%

Region: Italien (Trezzo Tinella og Treiso)

Lagret: 24 måneder på barriques

Vinen lagres derefter på flaske i nogle måneder, før den frigives 

130,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Merlot 100%

Jordtype: Ler og silt på bjergskråninger

Smag: Blomme, brombær, vanilje og chokolade

Passer godt til: Aperitif, grillet kød, pasta

Serveres: 18° C

Alkoholindhold: 12,5%

Region: Frankrig (Bordeaux)

80,00 DKK
0 anmeldelser

En delikat, halvtør rødvin

Druer: Cabernet Sauvignon

Jordtype: Ler og kalksten

Smag:  Solbær, kirsebær og kakao

Passer godt til: Oksemørbrad, oste, pasta og kalvekød

Serveres: 18° C

Alkoholindhold: 12,5%

Region: Frankrig (Bordeaux)

80,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: 75% Merlot og 25% Cabernet Franc

Jordtype: Stenet overfladegrus, ler og sand

Smag: Vanilje, brombær, kirsebær og blomme

Passer godt til: Hvidt og rødt kød, sødt brød, fåreost og Beaufort.

Serveres: 16 - 18 ° C (den bør ikke  komme over 18 grader)

Alkoholindhold: 14,5%

Region: Frankrig (Pomerol)

475,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: 75% Merlot og 25% Cabernet Franc

Jordtype: Stenet overfladegrus, ler og sand

Smag: Vanilje, brombær, kirsebær og blomme

Passer godt til: Hvidt og rødt kød, sødt brød, fåreost og Beaufort.

Serveres: 16 - 18 ° C (den bør ikke  komme over 18 grader)

Alkoholindhold: 14,5%

Region: Frankrig (Pomerol)

475,00 DKK