0 anmeldelser

Bedste Pris: 90 point

Druer: Primitivo 100% 

Jordtype: Kalksten 

Smag: Brombær, blommer og kirsebær med en glat, fløjlsagtig finish

Passer godt til: Pragskinke med brød , frikadeller med flødesauce, pølse og kartofler, vildt, pålæg og modnede oste.

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 13%

Region: Italien (Puglia)

Lagring: ca. 6 måneder i stål og mindst 10 måneder i flaske

Holdbarhed:  5 til 10 år

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 34 %

90,00 DKK
0 anmeldelser

Når vi vil forkæle os selv med en blød, og stærkt harmonisk vin. Intens og vedvarende, fint aromatisk, af bær og moden rød frugt, udvikler sig over tid.

Druer: Aleatico 100%

Jordtype: Stenet, karstkalksten

Smag: Intense aromaer, smag af sorte kirsebær, blommer, lakrids og krydderier

Passer godt til: Lette retter, pasta, svampe, suppe, desserter og kager og torsk, ja du læste rigtigt

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14%

Region: Italien (Sydøst for Bari, Puglia)

Lagret: Tørres på stativer i flere uger, indtil de har tabt omkring 30% af deres vægt. Derefter gæres de i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer i cirka to uger. Vinen lagrer derefter i seks måneder på franske egetræsfade

Holdbarhed: Op til 5-10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur 

95,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Primitivo 100% 

Jordtype: Kalksten og lerbakker

Smag: Brombær, blomme, krydret og vanilje

Passer godt til: Spaghetti, lasagne med bechamel, and, braiseret kanin

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14%

Region: Italien (Marchione-distriktet, Conversano (BA), Puglia)

Lagret: Rustfri ståltanke, inden de lagres i 12 måneder på franske egetræsfade.

Holdbarhed: Op til 15 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur 

350,00 DKK
0 anmeldelser

Det vi kalder en god hverdagsvin som passer til de fleste retter men kan også nydes uden mad

Druer: Negroamaro 100%

Jordtype: Kalksten og ler

Smag: Kirsebær og hindbær, vanilije samt antydninger af kakaokaffe.

Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, suppe, kål, chili con carne, pizza og lette retter

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 12,5%

Region: Italien (Nordlige Salento)

Lagret: mindst 6 mdr. i ståltanke

95,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Primitivo di Gioia del Colle 100%

Jordtype: Kalksten og ler

Smag: Kirsebær, brombær, blomme, vanilje og krydderier

Passer godt til: Rødt kød og stærke oste, traditionelle italienske retter som lasagne, risotto og suppe

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14%

Region: Italien Sydøst for Bari, Puglia 

Lagret: 12 månederpå slaviske egetræsfade og mindst 1 år i flaske

Holdbarhed: Op til 10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur 

150,00 DKK
0 anmeldelser

Ægte kvalitet, de gør det år efter år vinder flotte medalje på denne vin

Dyb rød med lilla nuancer, smag: intens og vedvarende, fin, let krydret

Druer: Primitivo 100% 

Jordtype: Kalksten og lerbakker

Smag: Brombær, kirsebær og blommer med noter af vaniljekrydderier.

Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, mousaka, kylling med sojasovs, løgsuppe

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 13,5%

Region: Italien (Apulien, Puglia, Marchione-distriktet, Conversano 

Lagret: 6 måneder på egetræsfade

850,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Primitivo 100% 

Jordtype: Kalksten og lerbakker

Smag: Kirsebær og solbær, vaniljekrydderi. 

Passer godt til: Perfekt til kraftige kødretter. oksekød, pasta eller modne oste.

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 13%

Region: Italien (Puglia, Contrada Marchione, på Turi-Castellana Grotte-gaden)

Lagring: Lagret: 6 måneder på franske egetræsfade

150,00 DKK
0 anmeldelser

Ægte kvalitet, de gør det år efter år vinder flotte medalje på denne vin

Dyb rød med lilla nuancer, smag: intens og vedvarende, fin, let krydret

Druer: Primitivo 100% 

Jordtype: Kalksten og lerbakker

Smag: Brombær, kirsebær og blommer med noter af vaniljekrydderier.

Passer godt til: Oksemørbrad, kartofler, perleløg, svampe, sauce 

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 13,5%

Region: Italien (Apulien, Puglia, Marchione-distriktet, Conversano 

Lagret: 6 måneder på egetræsfade

180,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: 100% Nebbiolo 

Jordtype: Sandet lerjord 

Smag: Rosiner og blomme, frugtsyltetøj som bliver suppleret af nellike, kanel - og peber aroma. 

Passer godt til:  Røde kød, lasagne, vildt og oste

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 17,5%

Region: Italien (Valtellina)

Lagring:  30 måneder på egefade og 12 måneder på flaske

Holdbarhed:  15 - 25 år efter høstår

575,00 DKK
0 anmeldelser

Dyb granatrød farve. 

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, gamle vinstokke (vinstokke mere end 50 år gamle)

Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord, tynd og stenet.

Smag: Kirsebær, blomme og sveske

Passer godt til: Stege, vildt, og gryderetter (special god til flæskesteg og alt dens søde tilbehør)

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14%

Region: Italien (Valpolicella)

Lagring: 12 måneder på store fade og yderligere 12 måneder på flaske

Få også i 3 liters 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 14 %

135,00 DKK
0 anmeldelser

Dyb granatrød farve. 

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, gamle vinstokke (vinstokke mere end 50 år gamle)

Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord, tynd og stenet.

Smag: Kirsebær, blomme og sveske

Passer godt til: Stege, vildt, og gryderetter (special god til flæskesteg og alt dens søde tilbehør)

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14,5%

Region: Italien (Valpolicella)

Lagring: 12 måneder på store fade og yderligere 12 måneder på flaske,

825,00 DKK
0 anmeldelser

En klassiker, at drikke i godt selskab. Smag af kirsebær og jordbær meget behagelig

Druer: Corvina, Rondinella og andre indfødte druer til afslutning.

Jordtype: Kalkholdig, tynd og stenet.

Smag: Kirsebær, blomme og sveske

Passer godt til: Stege, vildt, og gryderetter (special god til flæskesteg og alt dens søde tilbehør)

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 12,5%

Region: Italien Verona i bakkerne i det klassiske Valpolicella-område.

Lagring: Ståltanke og derefter på flasker.

Denne årgang er højere bedømt end alle andre årgange af denne vin.
 
Blandt top 8% af alle vine i verden

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 29 %

135,00 DKK
0 anmeldelser

Karakteristisk smag af kirsebær med strejf af lakrids.

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, andre lokalt dyrkede sorter.

Jordtype: Kalkholdig, tynd og stenet.

Smag: Kirsebær og et strejf af lakrids

Passer godt til: Vildt mad i saucer, modne oste og krydret mad.

Serveres: 18-20 ° C

Alkoholindhold: 15,5%

Region: Italien Verona i bakkerne i det klassiske Valpolicella-område.

Lagring: Egetræsfade i cirka to år. Lagringen fortsætter i yderligere 12 måneder på nye franske egetræsbarriques. Til sidst gennemgår vinene en sidste lagringsraffinering på flaske i seks til otte måneder.

 

390,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, samt lidt lokale druetyper

Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord.

Smag: Eg og valnød, efterfulgt af antydninger af blåbær, moreller og kirsebær

Passer godt til: Steg og vildt, men også ideel til meget modne og/eller pikant oste.

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 15,5%

Region: Italien (Valpolicella)

Vi anbefaler at åbne flasken et par timer før servering eller "iltning" med en karaffel.

360,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, samt lidt lokale druetyper

Jordtype: Næringsfattig kalkholdig jord.

Smag: Eg og valnød, efterfulgt af antydninger af blåbær, moreller og kirsebær

Passer godt til: Steg og vildt, men også ideel til meget modne og/eller pikant oste.

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 15,5%

Region: Italien (Valpolicella)

Vi anbefaler at åbne flasken et par timer før servering eller "iltning" med en karaffel.

360,00 DKK
0 anmeldelser

Smag af chokolade tobak og eg.

En højt værdsat vin produceret med de bedste druer fra bakkerne i den klassiske Valpolicella DOC-region. Efter langvarig lufttørring af druerne og derefter gæring ældes vinen gradvist, først i egetræsfade, derefter i mindre egetønder eller barriques, i underjordiske kældre.

Passer godt til: Lette måltider, og det er også fremragende med rødt kød, vildtretter og stærke oste.

Druer: Corvina, Rondinella, Molinara, andre lokalt dyrkede sorter.

Serveres: 18-20 ° C

Alkoholindhold: 15,5 %

1.850,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella og andre lokale druesorter

Jordtype: Rød og brun på mergel af kridtalderen og rød kompakt jord på eocæn kalksten

Smag: Blomme, lakrids og marmelade

Passer godt til: Lammesteg til svinemørbrad, vildretter og alle hårde oste 

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 15,5%

Region: Italien (Valpolicella)

Vi anbefaler at åbne flasken et par timer før servering eller "iltning" med en karaffel.

679,00 DKK
0 anmeldelser

Druerne, der er omhyggeligt udvalgt, anbringes i små kasser, som placeres i frugtkælderen, hvor de forbliver indtil midten af ​​januar. Ren, intens og kompleks aroma af brombær, blomme og kirsebær.

Passer godt til: Stege, rødt kød og krydret ost.

Druer: Corvina 40%, Corvinone 30%, Rondinella 25% og Molinara 5%

Serveres: 17-18 ° C

Alkoholindhold: 16 %

Kan med stor fornøjelse drikkes nu, men burde gemmes 10 og topper først om 20 år.

295,00 DKK
0 anmeldelser

Det er en fin vin med en god struktur og en velsmagende og frugtagtig smag med færdige noter af krydderier og kakao. Bred og kompleks med toner af moden kirsebær og små røde frugter.

Passer godt til: Grillet kød, kød, stærke oste.

Druer: Corvina 40% Corvinone 30%, Rondinella 20%, Molinara 10%.

Serveres: 17-18 ° C

Alkoholindhold: 14 %

 

155,00 DKK
0 anmeldelser

Dyb rubinrød farve. Ren, intens og kompleks aroma af blomme og kirsebærsyltetøj, bløde tanniner; meget lang og krydret finish.

Passer godt til: Oksekød, vildt, lam, kalvekød, vildsvin og gamle oste.

Druer: Corvina 40%, Corvinone 30%, Sangiovese 10%, Merlot 10%, Cabernet Franc 10%.

Serveres: 17-18 ° C

Alkoholindhold: 15 %

Manuel høst, sidste uge i september, begyndelsen af ​​oktober.

195,00 DKK