COPPI SERRALTO Malvasia-vin IGP Puglia
COPPI SERRALTO Malvasia-vin IGP Puglia
Blomster, skiftevis med frugtagtige noter af fersken og æble, udtrykker en let krydret duft, med antydninger af abrikos og en ganske intens og vedvarende buket
Passer godt til: skinke og melon forretter, suppe, snegle, torsk og hummus med tahini
Druer: 100 % Malvasia Bianca
Serveres: 8-10 ° C
Alkoholindhold: 12 %
SERRALTO
Malvasia-vin IGP Puglia
Resultatet af en omhyggelig manuel høst, den fornyer i glasset bindingen mellem vinmarken og naturen, der kendetegner bakkerne i Murgia of Bari og udtrykkes i en let krydret duft af moskus, hvide frugt tips med en ganske intens vedholdenhed. Det skylder sit navn til byen nær Turi, hvor familiens oldefar konsoliderede dyrkningen af territoriale indfødte vinstokke.
Egenskaber
Druesort : Malvasia Bianca 100%
Vingård : Sammichele i Bari og Brindisi, Apulien - Italien
Jordegenskaber : ler- og kalkbakker
Træningssystem : espalier
Udbytte pr. Plante : 1-4 kg ca.
Plante år : 2000
Høst: i anden halvdel af September plukkes druer håndplukket efter omhyggelig udvælgelse i vingården
Vinificering : Gæring ved en kontrolleret temperatur med inokulering af udvalgte gær i rustfrit ståltanke
Laging : på flasker i et par måneder
Årlig produktion : ca. 30.000 flasker
Serveringstemperatur: 8-10 ° C
Smagsnotater
Farve : lys gylden gul
Smag: blomster, skiftevis med frugtagtige noter af hvid fersken sten og æble, udtrykker en let krydret mysk duft, med antydninger af abrikos og en ganske intens og vedvarende buket
Gane : det har en behagelig kompleksitet af både blomster og frugt som bekræftes, på ganen er den fuld, frugtagtig, med en frisk surhed og med en diskret resterende sødme, der åbner døren til et utal af madparinger.
Madparinger : skinke og melon forretter, mælketistelsuppe, snegle fyldt med salt torsk og kartoffelcreme, hummus med tahini
Lagring : at drikke, når de stadig er unge
Alkoholindhold : 12%
Bedste pris: SERRALTO Malvasia Bianca IGT Puglia 2008 Kvalitet verificeret i 'Bedste italienske årbog' i 2010 af Luca Maroni
Min nye favorit vin