Aldegheri CUSTOZA LE RUNE Le riserve

Aldegheri CUSTOZA LE RUNE Le riserve

125,00 DKK

Super lækker hvidvin fra Aldegheri med samg af tropiske frugter, ananas, passionsfrugt og mango 

Passer godt til: Ideel som aperitif er den også perfekt til kolde eller omgivende forretter, hovedretter eller hovedretter med fisk, hvidt kød eller mellemmodne oste.

Druer: Garganega, Trebbiano Toscano, Friulano, Malvasia, Riesling Italico, Cortese, Chardonnay a completeare.

Serveres: 10-12 ° C

Alkoholindhold: 12 %

En hvisken, alkymi, verdens hemmelige sprog, som du kan se gennem denne vin med unikke egenskaber. Hentet fra forskellige for det meste aromatiske druesorter, denne vin er unik med hensyn til dens behagelighed, armony slutningen alsidigt.

DRUER

Garganega, Trebbiano Toscano, Friulano, Malvasia, Riesling Italico, Cortese, Chardonnay a completeare.

GEOGRAFISK PLACERING OG KARAKTERISTIKA

Vinmarkerne ligger sydøst for morænebassinet ved Gardasøen. Vinmarkernes gennemsnitlige alder er ca. 30 år. Den kuperede moralenjord, kalkholdig og alvorligt sandet, er ideel til disse hvide druer.

METODE

Guyot til omkring 5.000 vinstokke / hektar og pergoletta veronese til 3500 vinstokke / hektar.

TID

Druerne høstes i to faser i slutningen af ​​august og i anden halvdel af september afhængigt af sorterne. Druerne vælges omhyggeligt i hånden, plukkes når de er fuldt modne og deponeres i kasser.

VINIFIKATION

Vinfremstillingsprocessen starter, så snart druerne bringes til kælderen. Efter rulleknusning er det næste trin kold maceration på skindene, som hjælper med at udvinde buketten og sortificering. Det derved opnåede most gennemgår varmestyret gæring (ved ca. 16 ° C). Derefter anbringes den i ståltanke, indtil buketten er blevet "renset" fuldstændigt. Efter en kort stavning i flasken er vinen klar til at blive drukket.

Mad

Denne bianco di Custoza er fremragende med første retter med fisk og skaldyr generelt, såvel som at være den perfekte ledsagelse til enhver ret simpel fuld frokost. Serveres køligt ved 10-12 ° C.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer