0 anmeldelser

Når vi vil forkæle os selv med en blød, og stærkt harmonisk vin. Intens og vedvarende, fint aromatisk, af bær og moden rød frugt, udvikler sig over tid.

Druer: Aleatico 100%

Jordtype: Stenet, karstkalksten

Smag: Intense aromaer, smag af sorte kirsebær, blommer, lakrids og krydderier

Passer godt til: Lette retter, pasta, svampe, suppe, desserter og kager og torsk, ja du læste rigtigt

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14%

Region: Italien (Sydøst for Bari, Puglia)

Lagret: Tørres på stativer i flere uger, indtil de har tabt omkring 30% af deres vægt. Derefter gæres de i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer i cirka to uger. Vinen lagrer derefter i seks måneder på franske egetræsfade

Holdbarhed: Op til 5-10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur 

95,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Primitivo 100% 

Jordtype: Kalksten og lerbakker

Smag: Brombær, blomme, krydret og vanilje

Passer godt til: Spaghetti, lasagne med bechamel, and, braiseret kanin

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14%

Region: Italien (Marchione-distriktet, Conversano (BA), Puglia)

Lagret: Rustfri ståltanke, inden de lagres i 12 måneder på franske egetræsfade.

Holdbarhed: Op til 15 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur 

350,00 DKK
0 anmeldelser

Det vi kalder en god hverdagsvin som passer til de fleste retter men kan også nydes uden mad

Druer: Negroamaro 100%

Jordtype: Kalksten og ler

Smag: Kirsebær og hindbær, vanilije samt antydninger af kakaokaffe.

Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, suppe, kål, chili con carne, pizza og lette retter

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 12,5%

Region: Italien (Nordlige Salento)

Lagret: mindst 6 mdr. i ståltanke

95,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: Primitivo di Gioia del Colle 100%

Jordtype: Kalksten og ler

Smag: Kirsebær, brombær, blomme, vanilje og krydderier

Passer godt til: Rødt kød og stærke oste, traditionelle italienske retter som lasagne, risotto og suppe

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 14%

Region: Italien Sydøst for Bari, Puglia 

Lagret: 12 månederpå slaviske egetræsfade og mindst 1 år i flaske

Holdbarhed: Op til 10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur 

150,00 DKK
0 anmeldelser

Ægte kvalitet, de gør det år efter år vinder flotte medalje på denne vin

Dyb rød med lilla nuancer, smag: intens og vedvarende, fin, let krydret

Druer: Primitivo 100% 

Jordtype: Kalksten og lerbakker

Smag: Brombær, kirsebær og blommer med noter af vaniljekrydderier.

Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, mousaka, kylling med sojasovs, løgsuppe

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 13,5%

Region: Italien (Apulien, Puglia, Marchione-distriktet, Conversano 

Lagret: 6 måneder på egetræsfade

850,00 DKK
0 anmeldelser

Ægte kvalitet, de gør det år efter år vinder flotte medalje på denne vin

Dyb rød med lilla nuancer, smag: intens og vedvarende, fin, let krydret

Druer: Primitivo 100% 

Jordtype: Kalksten og lerbakker

Smag: Brombær, kirsebær og blommer med noter af vaniljekrydderier.

Passer godt til: Oksemørbrad, kartofler, perleløg, svampe, sauce 

Serveres: 18 - 20 ° C

Alkoholindhold: 13,5%

Region: Italien (Apulien, Puglia, Marchione-distriktet, Conversano 

Lagret: 6 måneder på egetræsfade

180,00 DKK
0 anmeldelser

Smag af modne frugter som kirsebær, jordbær og hindbær, med noter af vilde roser

Passer godt til: tomatsauce, crostini med soltørret tomatpatè, rejer og linsesuppe

Druer: Negroamaro 100%

Serveres: 12 ° C

Alkoholindhold: 12 %

 
80,00 DKK
0 anmeldelser

Smuk lysegrøn med fine, regelmæssige og vedvarende bobler
fin og delikat, frugtagtig med noter af,hvide blomster, timian og citrusfrugter

Passer til: Lette forretter som laks tun, muslinger og salat

Druer:  Verdeca 100%

Serveres: 8 ° C

 

110,00 DKK
0 anmeldelser

Druer: 100 % Malvasia Bianca

Jordtype: Ler- og kalkstensbakker

Smag: Fersken og æble, abrikos

Passer godt til: Skinke og melon forretter, suppe, snegle, torsk og hummus med tahini

Serveres: 8-10 ° C

Alkoholindhold: 12%

Region: Italien (Puglia)

80,00 DKK