Når vi vil forkæle os selv med en blød, og stærkt harmonisk vin. Intens og vedvarende, fint aromatisk, af bær og moden rød frugt, udvikler sig over tid.
Druer: Aleatico 100%
Jordtype: Stenet, karstkalksten
Smag: Intense aromaer, smag af sorte kirsebær, blommer, lakrids og krydderier
Passer godt til: Lette retter, pasta, svampe, suppe, desserter og kager og torsk, ja du læste rigtigt
Serveres: 18 - 20 ° C
Alkoholindhold: 14%
Region: Italien (Sydøst for Bari, Puglia)
Lagret: Tørres på stativer i flere uger, indtil de har tabt omkring 30% af deres vægt. Derefter gæres de i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer i cirka to uger. Vinen lagrer derefter i seks måneder på franske egetræsfade
Holdbarhed: Op til 5-10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Druer: Primitivo 100%
Jordtype: Kalksten og lerbakker
Smag: Brombær, blomme, krydret og vanilje
Passer godt til: Spaghetti, lasagne med bechamel, and, braiseret kanin
Region: Italien (Marchione-distriktet, Conversano (BA), Puglia)
Lagret: Rustfri ståltanke, inden de lagres i 12 måneder på franske egetræsfade.
Holdbarhed: Op til 15 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Det vi kalder en god hverdagsvin som passer til de fleste retter men kan også nydes uden mad
Druer: Negroamaro 100%
Jordtype: Kalksten og ler
Smag: Kirsebær og hindbær, vanilije samt antydninger af kakaokaffe.
Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, suppe, kål, chili con carne, pizza og lette retter
Alkoholindhold: 12,5%
Region: Italien (Nordlige Salento)
Lagret: mindst 6 mdr. i ståltanke
Druer: Primitivo di Gioia del Colle 100%
Smag: Kirsebær, brombær, blomme, vanilje og krydderier
Passer godt til: Rødt kød og stærke oste, traditionelle italienske retter som lasagne, risotto og suppe
Region: Italien Sydøst for Bari, Puglia
Lagret: 12 månederpå slaviske egetræsfade og mindst 1 år i flaske
Holdbarhed: Op til 10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Ægte kvalitet, de gør det år efter år vinder flotte medalje på denne vin
Dyb rød med lilla nuancer, smag: intens og vedvarende, fin, let krydret
Smag: Brombær, kirsebær og blommer med noter af vaniljekrydderier.
Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, mousaka, kylling med sojasovs, løgsuppe
Alkoholindhold: 13,5%
Region: Italien (Apulien, Puglia, Marchione-distriktet, Conversano
Lagret: 6 måneder på egetræsfade
Smag af modne frugter som kirsebær, jordbær og hindbær, med noter af vilde roser
Passer godt til: tomatsauce, crostini med soltørret tomatpatè, rejer og linsesuppe
Serveres: 12 ° C
Alkoholindhold: 12 %
Passer godt til: Oksemørbrad, kartofler, perleløg, svampe, sauce
Smuk lysegrøn med fine, regelmæssige og vedvarende boblerfin og delikat, frugtagtig med noter af,hvide blomster, timian og citrusfrugter
Passer til: Lette forretter som laks tun, muslinger og salat
Druer: Verdeca 100%
Serveres: 8 ° C
Druer: 100 % Malvasia Bianca
Jordtype: Ler- og kalkstensbakker
Smag: Fersken og æble, abrikos
Passer godt til: Skinke og melon forretter, suppe, snegle, torsk og hummus med tahini
Serveres: 8-10 ° C
Alkoholindhold: 12%
Region: Italien (Puglia)
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop