Ingen resultater fundet
Når vi vil forkæle os selv med en blød, og stærkt harmonisk vin. Intens og vedvarende, fint aromatisk, af bær og moden rød frugt, udvikler sig over tid.
Druer: Aleatico 100%
Jordtype: Stenet, karstkalksten
Smag: Intense aromaer, smag af sorte kirsebær, blommer, lakrids og krydderier
Passer godt til: Lette retter, pasta, svampe, suppe, desserter og kager og torsk, ja du læste rigtigt
Serveres: 18 - 20 ° C
Alkoholindhold: 14%
Region: Italien (Sydøst for Bari, Puglia)
Lagret: Tørres på stativer i flere uger, indtil de har tabt omkring 30% af deres vægt. Derefter gæres de i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer i cirka to uger. Vinen lagrer derefter i seks måneder på franske egetræsfade
Holdbarhed: Op til 5-10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Druer: Primitivo 100%
Jordtype: Kalksten og lerbakker
Smag: Brombær, blomme, krydret og vanilje
Passer godt til: Spaghetti, lasagne med bechamel, and, braiseret kanin
Region: Italien (Marchione-distriktet, Conversano (BA), Puglia)
Lagret: Rustfri ståltanke, inden de lagres i 12 måneder på franske egetræsfade.
Holdbarhed: Op til 15 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Det vi kalder en god hverdagsvin som passer til de fleste retter men kan også nydes uden mad
Druer: Negroamaro 100%
Jordtype: Kalksten og ler
Smag: Kirsebær og hindbær, vanilije samt antydninger af kakaokaffe.
Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, suppe, kål, chili con carne, pizza og lette retter
Alkoholindhold: 12,5%
Region: Italien (Nordlige Salento)
Lagret: mindst 6 mdr. i ståltanke
Druer: Primitivo di Gioia del Colle 100%
Smag: Kirsebær, brombær, blomme, vanilje og krydderier
Passer godt til: Rødt kød og stærke oste, traditionelle italienske retter som lasagne, risotto og suppe
Region: Italien Sydøst for Bari, Puglia
Lagret: 12 månederpå slaviske egetræsfade og mindst 1 år i flaske
Holdbarhed: Op til 10 år hvis opbevares ved den rigtige temperatur
Ægte kvalitet, de gør det år efter år vinder flotte medalje på denne vin
Dyb rød med lilla nuancer, smag: intens og vedvarende, fin, let krydret
Smag: Brombær, kirsebær og blommer med noter af vaniljekrydderier.
Passer godt til: Oksekød, pasta, lammekød, mousaka, kylling med sojasovs, løgsuppe
Alkoholindhold: 13,5%
Region: Italien (Apulien, Puglia, Marchione-distriktet, Conversano
Lagret: 6 måneder på egetræsfade
Passer godt til: Oksemørbrad, kartofler, perleløg, svampe, sauce
Smag af modne frugter som kirsebær, jordbær og hindbær, med noter af vilde roser
Passer godt til: tomatsauce, crostini med soltørret tomatpatè, rejer og linsesuppe
Serveres: 12 ° C
Alkoholindhold: 12 %
Smuk lysegrøn med fine, regelmæssige og vedvarende boblerfin og delikat, frugtagtig med noter af,hvide blomster, timian og citrusfrugter
Passer til: Lette forretter som laks tun, muslinger og salat
Druer: Verdeca 100%
Serveres: 8 ° C
Druer: 100 % Malvasia Bianca
Jordtype: Ler- og kalkstensbakker
Smag: Fersken og æble, abrikos
Passer godt til: Skinke og melon forretter, suppe, snegle, torsk og hummus med tahini
Serveres: 8-10 ° C
Alkoholindhold: 12%
Region: Italien (Puglia)
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop