Porto Rosé

Porto Rosé

150,00 DKK

Super lækker Rosé Potvin med smag af jordbær og grapefrugt en god friskhed og blød at drikke

Smag: Frugtsmag

Druer: Touriga Nacional og Tinta Barroca 

Jordtype: Skifer

Serveres:10 °

Passer godt til: Alene, som en aperitif, blandet i en cocktail med rød frugt, appelsinskal, mynteblade og is; når som helst på dagen!

Aldring: 5 måneder i rustfrit stål.

Område: Douro Valley, Portugal

Alkohol:  19,5%  

Nydes afkølet, alene eller i en Porto Tonic!

Quinta do Tedo - Douro, Portugal (ØKO)

I 1992 blev Vincent Bouchard og hans kone Kay Steffeys drøm virkelig, da de blev de lykkelige ejere af Quinta do Tedo. De fik sat den 250 år gamle vingård i stand, og begyndte at lave det, de brændte for, nemlig god portvin.

Med stor indlevelse, lidenskab, knofedt og masser af kærlighed, er Quinta do Tedo allerede blevet et hus, som år efter år vinder priser og anerkendelse rundt om i verden.
Vincent voksede op i Bourgogne, (Bouchard pere et fills), hvor hans bedstefar lærte ham kunsten at lave vin fra bunden af.

Vincents succes skyldes bestemt hans Bourgogne-opdragelse, med respekt for frugten, duften og elegancen. Vinene er lavet af de bedste druer (klasse A), nøje udvalgt af ham selv og hans ønolog, Jorge Alves.


Quinta do Tedo er, som tidligere nævnt, blevet certificeret ØKO i 2010. At det så ikke fremgår af bagetiketterne skyldes, at al vin i kælderen SKAL være yngre end 2010, så det kræver en ekstra kælder.

porto_douro_river_valley_map_enotourism_agroturism_vihno_porto

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: