Moonshine | Motoroil 40%

Moonshine | Motoroil 40%

249,00 DKK

Moonshine | Motoroil 40%

Moonshinen er lavet på majs og en lille smule hvede. Det giver den smagsnoterne ala whiskey. I daglig tale kalder vi denne sag wannabe whiskey.

Drik den ren, som en lille gibbernakker eller prøv at mixe den i cocktails – den gør sig fantastisk med en gingerale eller en gingerbeer.

Du vil blive overrasket over

hvor lækker Moonshine er – og den vil klæde ethvert barskab, værksted,

inderlomme eller fx motorcykeltaske. Mangler du en gave til manden der aldrig

ønsker sig noget – så er dette en klar vinder.

 

Moonshine er en kategori for sig selv. Hos Knaplund destilleri har vi lavet en serie under navnet Roadhouse Moonshine. Det der kendetegner Moonshine er, at der absolut ingen regler er. Og det kan vi godt lide på Knaplund Destilleri.

Moonshine var tidligere kendt som den illegale alkohol, der blev produceret dybt inde i de amerikanske skove i ly af nattens mulm og mørke – under måneskinnet. Deraf navnet.

Moonshine er nu trådt ud af skoven. Den er kendetegnet, som klar ulagret whiskey med en rebel i sig. Det er whiskey’ens lillebror, som ikke er underlagt så

strenge regler som sin storebror - og som er mere legesyg. Det er det vilde vesten kogt ind.

 

Denne serie af Moonshine, er lagret med amerikansk white oak - præcis som whiskey. Og den har noterne samt farven heraf. Den har bare ikke ligget i 3 år. Karl har på sin ture i USA lært et par tips og tricks af de kære Moonshiners, som vi kender fra Discovery. Så lagringsmetoden er der også leget med. Også er serien naturligvis forklædt som olie - i en cool tindåse.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: