Volsted Julegin 2022

Populær

Volsted Julegin 2022

299,00 DKK

Uh, hvor har vi glædet os til at præsentere Volsted Julegin 2022 ????

Vores første julegin blev utrolig godt taget imod i 2021.... det blev starten på en tradition!

Det er den samme elskede smag hvert år ❤️ Fornyelsen er en ny smuk etiket med et billede af en fugl, hvor  en kunstner har udført motivet (sidste år var det uglen).

Vores julegin smager himmelsk af kardemomme og appelsin, med noter af nellike og kanel.  Den varmer i ganen og har en rund harmonisk helhed, som også er kendetegnet ved de andre gin fra Volsted ????????

Premium London Dry Gin, 70 cl.  (43 procent)

 

Kan selvfølgelig nydes til enhver lejlighed hele året rundt og hvis du tænker julegin i oktober? Ja, så er det jo aldrig for tidligt at starte på noget der er godt ???? Ellers egner den sig også til at blive gemt på den øverste hylde -hvis du kan vente så længe ????

Serveres med en god Indian tonic og en skive frisk eller dehydreret appelsin, eller serveres som den lækreste "gin-gløgg" bestående af vores julegin og varm dansk æblemost -Det smager, så du tror det er løgn ;-)

Vidste du at alle vores gin bærer fuglenavne med undtagelse af vores CRYO gin. Hele ideen med at lade fuglefortællingen gå igen på vores gin har baggrund i, at vi hedder Ravn Kaagaard til efternavn (”Kaa” er et gammelt dansk navn for Allike). Flere af fuglene, der har lagt navn til vores gin, ser vi også ude ved destilleriet, som ligger naturskønt i Lindenborg Ådal.

Traditionen fortsætter.....  I 2023 lander en ny julegin med en smuk etiket.

Premium London Dry Gin, 70 cl.  (43 procent)

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: