Tour Gin | Mango 38%

Tour Gin | Mango 38%

299,00 DKK

Tour Gin | Mango 38% 

Sommeren 2022 samles vi alle til landets største sommerfest, når "TUREN" for første gang i historien starter i Danmark d.1-3 JULI. Hele verden er inviteret med til folkefest, når vi fejrer et cykelland helt i gult.

 Og når der skal heppes på terrassen - så foreslår vi der selvfølgelig skal TOUR GIN i glasset....

Mango er solskin på flaske. Med sin smukke klare gule farve er mango gin det perfekte match med lemon, især hvis du er vild med cocktailen Gin Hass. Med Sweet Mango er mangosirup gjort overflødig.

 

Prøv den med alm tonic eller lemon tonic. Du kan skrue op og ned for balancen alt efter hvilken mixer du vælger. Lemontonic giver en skøn bitterhed til cocktailen - og vælger du helt alm tonic skruer du op for bitterheden. Er tonic en anelse for tør til dig - så prøv med lemonsodavand, som giver en frisk cocktail med et sødt touch. Prøv dig frem. Lav din egen ginsmagning - der er stor forskel. 

Foruden mango, som den dominerende smag er gin’en blandt andet destilleriet med citrus, peber, mandel og koriander.

 Toru Gin Mango er ideel til cocktail. Mix den i blandingsforholdet 1:3 – masser af is og et par skriver citron eller lemon. Og prøv også en

TUR SPRITZ: 

4 cl Tour Gin 

10 cl Lemonsodavand

Top op med bobler 

 - et squeeze frisk lime + mynte som garnish

Vælg de bobler du allerbedst kan lide. Vi vil anbefale en prosecco eller en semi seco / Demi Sec. Kan du godt lige bittert og en mere tør bobbel - så vælger ud en brut. 

God fornøjelse 

500 ml 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer