Skjern Å gin | 42%

Skjern Å gin | 42%

299,00 DKK

Skjern Å gin | 42%

Denne unikke Skjern å gin er det første produkt, i et nyt samarbejde mellem et destilleri og et bryggeri - vi er begge beliggende i Skjern Å deltaet.

Gin'en er destilleret på Knaplund Destilleri på en "distiller's beer", som er brygget på den anden side af å'en - på Række Mølle Bryghus. En forkærlighed for solidt håndværk, for godt øl og lækker gin, for den smukke natur udenfor samt en stolthed over det, vi laver - alt det har vi forenet og hældt på flaske.

Vol %: 42%

500 ml

 

Hvis du smager og lukker øjnene - kan du fornemme den rolige natur og vandet, der langsomt løber gennem å'en. Hos os fremkalder det altid et smil. Vi håber den gør det samme ved dig. Det dominerende er enebær - derudover er den destilleriet med koriander, peber, citronskal og kvan. Også et lille særligt touch af den natur vi ligger placeret midt i.

Server den ren til et skønt frokostbord, hvor fisken rigtig kan svømme. Den er helt oplagt til laks, som Skjern Å er kendt for. Eller prøv at mixe den til en klassisk GT'er - og server den til et stykke med laks. Vi bruger fx Franklin indian tonic 1:2½

Garnish: Enebær fra heden og en strimmel citronskal.

Farve: klar

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: