BAROLO MONVIGLIERO 2012

450,00 DKK

Granatrød krydrede tertiære dufte af lakrids, vanilje og sød tobak.

Passer godt til: Lam, pasta, bøf, rødt kød, modne oste, vildt

Druer: 100 % Nebbiolo

Serveres: 19 ° C

Alkoholindhold: 14 %

Domæne: AZIENDA AGRICOLA BRANGERO

Vin Navn: BAROLO MONVIGLIERO  År: 2012

Appellation: LANGHE

Region: PIEMONTE

Farve: Rødvin

Druer: 100 % Nebbiolo

Jord: Overvejende kalkholdig, med sand og ler

Høst: Manuel

Alder: 30 måneder i tønder og 6 måneder i flaske

Alkoholindhold: 14 %

Åben: 1 time før

Mad: Lam, pasta, bøf, rødt kød, modne oste, vildt

Serveres: ved 19 ° C

I glasset viser en granatrød farve. Der bevæger sig rundt komplekse æteriske dufte, som hælder fra frugten af ​​underskov i retning krydrede tertiære dufte af lakrids, vanilje og sød tobak. I munden er det runde er, struktureret, med gode tanniner og god balance. Den lukkes med en vedholdende og lang eftersmag.

Fascinerende aromaer og smag af tørret frugt med faste tanniner og en saftig finish. 

Monvigliero er den vigtigste vingård i Verduno. Barolos fra Monvigliero er intenst aromatiske, med knuste blomster noter, salte urt og anis noter. Silke tanniner, mellemlig struktur og silke tanniner er nogle af de andre signaturer. Dette er nogle af de mest karakteristiske vine i Barolo. 

 

 

Med Italiens to store vine, Barolo og Barbaresco , produceret inden for grænserne ud over et vidunderligt udvalg af vine fra Barbera , Dolcetto , Arneis , Cortese , Chardonnay og Sauvignon Blanc - samt Langhe Nebbiolo (begynderens Barolo) Takket være sit mangfoldige landskab har Langhe en forlegenhed af rigdom.

Regionen (klassificeret som en DOC) strækker sig syd for byen Alba og nyder godt af rullende bakker og ler / marl jord mod syd og øst for Tanaro floden. Mange en afklassificeret Barolo eller Barbaresco - enten på grund af et dårligt marked eller en vanskelig årgang - bliver en respektabel Langhe Nebbiolo her i det ubestridte hjerte i Piemonte .

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: