Anjou Rouge 2018 Avant Garde Bio
140,00 DKK
Frugtagtig med smag af solbær, hindbær og kirsebær noter af pebermynte.
Passer godt til: Kylling, lette retter samt buffet
Druer: 100 % Cabernet franc
Serveres: 14-16 ° C
Alkoholindhold: 12,5 %
Anjou Rouge 2017 Avant Garde Bio
Domæne: Chateau la toma
Navn: Contrôlée Anjou
Region: Champ-sur-Layon
Farve: Rødvin
Druer: Cabernet
Høst: Manuel
Lugt/smag: Frugtagtig med smag af hindbær og kirsebær noter af pebermynte
Jord: Jord og grus
Alkoholindhold: 12,5 %
Luknings type Cork
Nydes over et helt måltid.
Mad: Deli buffet Wines
Serveres: 14 til 16 ° C
Let at drikke. Biodynamisk, organisk og lavt sukker.