Pure Passion Shots 16,4% 70 cl.

149,00
Lager: På lager

Pure Passion Shots 16,4% 70 cl.

Denne Pure Shots med passionsfrugter og mango, er en vidunderlig Shot med tilpas sødme.
Passionsfrugterne laves til en puré, bestående af al frugternes saft og kraft – helt uden aromastoffer. Dette er med til, at give Pure Shot Passion sin utrolige smag af frisk og lettere syrlig passion frugter, som er perfekt til sol og sommer.

Den naturlige Mango der bruges, er med til at give Pure Passion Shots sin store fylde og sødme, og balancere fint det syrlige fra passionsfrugten, som bidrager til at skabe en Passions Shot i harmoni.

Vodkaen der bruges til Pure Shots, er lavet på 96% finsprit og blandet med vand fra Århus. Den rene form, som denne sprit er lavet af, er fremstillet af korn fremfor melasse, det bevirker at spritten er i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem.

Opbevares køligt og omrystes før den drikkes

Produceret i Danmark
Alkohol 16,4%
Indhold 70 cl.

Forslag til dig
Beskrivelse

Hos Pure Shots er vi dedikerede til god smag og høj kvalitet. Vi er selv en aktiv del af hvert enkelt produkt. Vi udvælger og tester selv alle råvarer for, at finde de bedste og mest velsmagende. Alle Pure Shots' produkter skabes, tilsmages og finjusteres af os. Vi mixer selv ingredienserne, brygger og rører selv i gryderne. Hvert eneste batch bliver smagt til – så vi er 100% sikre på, at opretholde vores høje kvalitet. Det er den perfekte kombination af godt håndværk, de bedste ingredienser – og PURE kærlighed til den gode smag.

PURE Love – for det gode håndværk.

 

                     

Andre købte også