Pure Lakrids Shots 16,4 % 70 cl.

159,00
Lager: På lager

Pure Lakrids Shots 16,4 % 70 cl.

Pure Lakrids – den der startede det hele…

Hver eneste flaske af pure lakrids er håndlavet.

En ægte Bestseller, fremragende lakrids shots, hvor man virkelig kan smage kvaliteten og den ægte lakrids.

Lakridsen er specialudvalgt grundet dens rene, dybe smag. Roden tørres, ristes og pulveriseret for, at få mest mulig smag ud af den. Det er denne proces der giver den intense smag af en ren og ægte lakrids.

Lakridsen tilføjes salmiaksalt for, at bryde den søde smag af lakrids og er med til at frembringe en harmonisk balance, som er blød og behagelig at nyde.

Vodkaen der bruges til Pure Shots, er lavet på 96% finsprit og blandet med vand fra Århus. Den rene form, som denne sprit er lavet af, er fremstillet af korn fremfor melasse, det bevirker at spritten er i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem.

Produceret i Danmark
Alkohol 16,4%
Indhold 70 cl.

 

Forslag til dig
Beskrivelse

Hos Pure Shots er vi dedikerede til god smag og høj kvalitet. Vi er selv en aktiv del af hvert enkelt produkt. Vi udvælger og tester selv alle råvarer for, at finde de bedste og mest velsmagende. Alle Pure Shots' produkter skabes, tilsmages og finjusteres af os. Vi mixer selv ingredienserne, brygger og rører selv i gryderne. Hvert eneste batch bliver smagt til – så vi er 100% sikre på, at opretholde vores høje kvalitet. Det er den perfekte kombination af godt håndværk, de bedste ingredienser – og PURE kærlighed til den gode smag.

PURE Love – for det gode håndværk.

 

                     

Andre købte også