Pure Hindbær Shots 16,4% 70 cl.

149,00
Lager: På lager

Pure Hindbær Shots 16,4% 70 cl.

Pure Hindbær Shots er en utrolig smagsoplevelse af søde skovhindbær og rødvinsrabarber. De nøje udvalgte hindbær fryses og efterfølgende ligges de til at trække i 2 døgn i den rene Vodka. Dette er med til at bevarer alle de naturlige smagsnuancer og den rene naturlige smag af hindbær.

Rødvinsrabarber der bruges, er en rabarber med en dybere smag, tilpas syrlighed og har flere frugt noter. Det kombineret med hindbærernes naturlige farve, er rabarberen med til, at give Pure Hindbær Shots, den smukke bordeauxrøde farve – helt uden kunstige farvestoffer.

Vodkaen der bruges til Pure Shots, er lavet på 96% finsprit og blandet med vand fra Århus. Den rene form, som denne sprit er lavet af, er fremstillet af korn fremfor melasse, det bevirker at spritten er i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem.

Opbevares køligt og omrystes før den drikkes

Produceret i Danmark
Alkohol 16,4%
Indhold 70 cl.

Forslag til dig
Beskrivelse

Hos Pure Shots er vi dedikerede til god smag og høj kvalitet. Vi er selv en aktiv del af hvert enkelt produkt. Vi udvælger og tester selv alle råvarer for, at finde de bedste og mest velsmagende. Alle Pure Shots' produkter skabes, tilsmages og finjusteres af os. Vi mixer selv ingredienserne, brygger og rører selv i gryderne. Hvert eneste batch bliver smagt til – så vi er 100% sikre på, at opretholde vores høje kvalitet. Det er den perfekte kombination af godt håndværk, de bedste ingredienser – og PURE kærlighed til den gode smag.

PURE Love – for det gode håndværk.

 

                     

Andre købte også