Oleoestepa Selection - 1 liter - Spanien

110,00
Lager: På lager

Det mest dyrkede oliventræ i Estepa og Puente-Genil regionerne er denne sort. Den benyttes til fremstilling af vores Hojiblanca  virgen olivenolie. Denne olivenolie er fremragende, frugtagtig, let krydret og bitter. Den leder tankerne hen på nyslået græs og grønne æbler. De moderate intensiteter af bitterhed og krydret smag gør denne sort yderst værdsat til saucer, grillet fisk og salater.

Ekstra jomfru oliven valgt af de store fagfolk i køkkenet for sin høj alsidighed, til brug i stegning, stuvninger, gør koldt cremer og supper som gazpacho og syltede fødevarer.

Dens kolde forarbejdning gør det muligt at have alle dets organoleptiske egenskaber intakt, blandt andet dets høje indhold af E-vitamin, som bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ skade.

Det har en frugtagtig duft af grønne oliven med lyse strejf af modne oliven med hints af blade og græs. I munden præsenterer det balancerede toner af bitterhed og lav spiciness. Den høje kvalitet er garanteret af Estepas beskyttede oprindelsesbetegnelse.

Forslag til dig
Beskrivelse
  • Guldmedalje. New York AOVE Konkurrence 2016.
  • 3. præmie Mario Solinas 2015, International Olive Oil Committee (IOC). Mellemfrugtfuld kategori.
  • Best of Range Award. Los Angeles EVOO 2015.
  • Guldmedalje. Oliven Japan EVOO 2015.

Andre købte også