Druer: 100% Chardonnay
Jordtype: Ler og kalksten
Smag: Fersken og tørrede frugter blandes med vanilje- og egetoner,
Passer godt til: Fiskefileter, hummerhaler, gratinerede kammuslinger og grøntsager.
Serveres: 10 - 12 ° C
Alkoholindhold: 13,5%
Region: Frankrig (Béziers)
Lagring: Modnes og lagres på egetræsfade.
Druer: Sauvignon Blanc
Smag: Citrus kombineret med noter af eksotiske frugter. Den bemærkelsesværdige balance mellemsyren og sødmen
Passer godt til: Aperitif, skaldyr og skaldyr, grillet kød, fisk, hvidt kød og gedeost.
Alkoholindhold: 14%
Jordtype: Kalkstens-lerjord
Smag: Eksotiske frugter (frisk ananas, mango) citrusfrugter (grapefrugt), gul fersken
Passer godt til: Aperitif, grillet fisk eller i sauce, fjerkræ eller gedeost.
Druer: 100% Sauvignon (Vinstokkens over 20 år)
Jordtype: Silico-leret, gruset
Smag: Eksotiske frugtnoter (mango, ananas, grapefrugt) vanilje
Passer godt til: Alle varme forretter (laksetærte, porretærte). Asparges, foie gras, pandestegte kammuslinger. Fiske- og kødretter i sauce
Serveres: 10-12 ° C
Alkoholindhold: 13%
Region: Frankrig (Bordeaux / Côtes de Bordeaux / Blaye - Côtes de Bordeaux)
Lagring: På egetræsfade i 9 måneder
Druer: 100% Chenin
Jordtype: Jord og grus
Smag: Smag af vanilje og pærer
Passer godt til: Dessert, kage, chokolade, frugt, ost og aperitif.
Serveres: 5- 7 ° C
Region: Frankrig (Champ-sur-Layon)
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 20 %
Jordtype: Kalksten og gamle fossiler
Smag: Citrus, tropiske frugter, æble, pærer, smør
Passer godt til: Velkomstdrink, skaldyr og krebsdyr, grillet fisk eller fiskeret i sauce, hvidt kød
Region: Frankrig (Chablis)
Farven grøn guld tone. Den er dyb og lysende.
Smag:Mandarin, mandler, tørret abrikos og citrusfrugt.
Passer godt til: Velkomstdrink, hummer, skaldyr og krebsdyr, grillet fisk eller fiskeret i sauce, hvidt kød
Vundet guld
Vinen er meget lys med meget klarhed.
Smag: Smøragtig side og eksotiske noter af banan.
Fantastisk balance
Druer: Ugni Blanc 50% Colombard 50 %
Smag: Abrikoser, fersken, æbler og pærer
Passer godt til: Aperitif, moden og hård ost, dessert, blåskimmelost
Serveres: 8-10 ° C
Alkoholindhold: 10,5%
Region: Frankrig (Bordeaux)
Druer: Colombard 50% Chardonnay 50 %
Smag: Citron, mango
Passer godt til: Aperitif, fisk
Serveres: 9° C
Alkoholindhold: 11%
Druer: Sauvignon blanc
Smag: Citrusfrugter, æbler og friske krydderurter
Passer godt til: Skaldyr, fisk, salater, letter snacks
Serveres: 8 - 10 ° C
Druer: Moscato 100%
Jordtype: Leret
Smag: Fersken, akacie og lime
Passer godt til: Velkomst, friske oste, slik, kager og frugt
Alkoholindhold: 5,5%
Region: Italien (Trezzo Tinella og Treiso)
Druer: Hovedsageligt Trebbiano di Lugana, Chardonnay og andre gamle ikke-aromatiske vinstokke i mindre omfang.
Smag: Eksotiske frugter såsom abrikoser og nektariner
Passer godt til: Ideel som aperitif er den også perfekt til kolde eller omgivende forretter, hovedretter eller hovedretter med fisk, hvidt kød eller mellemmodne oste.
Alkoholindhold: 12,5%
Region: Italien (Aldegheri) syd for Gardasøen
Druer: Garganega, Trebbiano Toscano, Friulano, Malvasia, Riesling Italico, Cortese (eller Fernanda), Chardonnay for at fuldføre.
Smag: Tropiske frugter, ananas, passionsfrugt og mango
Alkoholindhold: 12%
Druer: 100% Pinot Grigio fra vinmarker i Valdobbiadene
Smag: Citron, mynte, hvide blomster og havsalt
Passer godt til: Aperitif, Dessert, Fisk, Fjerkræ, Frugt, Grøntsager, Hygge, Is, Kage, Ost, Pasta, Salat, Skaldyr, Sushi
Serveres: 5-7 ° C
Region: Italien (nær Pisa)
Fyldig, harmonisk, med den rigtige syreindhold.
Druer: 100% Cortese
Jordtype: Kalkholdig ler og sand
Smag: Melon og grønne æbler duft af blomster
Passer godt til: Lette forretter, pastaretter med grøntsagssauce, supper, fisk eller hvidt kød
Region: Italien (Piemonte)
Druer: 100 % Malvasia Bianca
Jordtype: Ler- og kalkstensbakker
Smag: Fersken og æble, abrikos
Passer godt til: Skinke og melon forretter, suppe, snegle, torsk og hummus med tahini
Region: Italien (Puglia)
Jordtype: Rødligt ler
Smag: Honning, grønt æble, mandler
Passer godt til: Alle typer fisk, skaldyr, risretter, grøntsager eller som aperitif.
Region: Spanien (Valencia)
Lagriing: Ståltank
Druer: Chardonnay-Moscatel
Jordtype: Livlig frugt, jord og mineralske noter
Smag: Fersken, melon, æble, grepefrugt og citrus
Passer godt til: Fisk og skaldyr, fisk, bløde oste, retter med cremet saucer. Vegansk: Tofu, Risotto, vegetabilsk karry, friske salater
Region: Spanien (Jumilla)
Jordtype: Sandede jordarter har meget lidt organisk materiale i sig
Smag: Dens afbalanceret surhed vækker sanserne, mens citrus og tropiske noter opnår et fantastisk
Passer godt til: Hvidt kød som f.eks fjerkræ, fisk og skaldyr.
Region: Argentina
Lagring: Betontanke 20 dage
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop