Delikat af citrus og blomster med tilpas surhed, der bringer friskhed frem
Passer godt til: Fisk, skaldyr, fjerkræ og ost
Druer: Chardonnay-Moscatel
Serveres: 8° C
Alkoholindhold: 13 %
Røde bær, med krydrede hints og et strejf af vanilje og ristede nødder.
Passer godt til: Grillet rødt kød, vildt, og alle former for gryderetter
Druer: 80% Tempranillo, 20% Garnacha
Serveres: 16-18 ° C
Alkoholindhold: 13,5 %
Velsmagende, frugtagtig, blåbær hindbær, violer og røget karamel meget godt integreret.
Passer godt til:pasta, ris, tapas og hvidt kød.
Druer: Tempranillo 100%,
Serveres: 13 ° C
Alkoholindhold: 14 %
Kompleks, frugtbar, struktureret, afbalanceret, ung vin med kraftig smag af kirsebær og træ
Passer godt til: Skinke, hamburgere, pasta, gryderetter
Druer: Garnacha, Tempranillo
Serveres: 15 ° C
Fuld af aromaer med frugt og strejf af vanilje.
Passer godt til: Tapasaften eller foran pejsen
Druer: 90% Tempranillo, 10% Cabernet Sauvignon
Serveres: 12-14 ° C
Alkoholindhold: 14,5 %
Sølvmedalje Mundus Vini (2016)
Ung vin med intens rød farve, frugtagtig med noter af moden frugt.
Passer godt til: Oksekød, Pasta, lammekød, vildt (rådyr og hjort)
Druer: 100% Monastrell
Serveres: 18 ° C
Smuk rubinrød, frugtagtig elegant på tungen med smukke aromaer af kirsebær, svesker og lakrids samt vilde bær.
Passer godt til: Kød (lam, fårekød), krydret retter eller gryderetter
Serveres: 14-18 ° C
Nydia, Guldmedalje på MUNDUS VINI 2018
Blandt top 5% af alle vine i regionen (N.V. Årgang)
Krydrede aromaer og moden frugt, velsmagende og ærlig
Passer godt til: Grill, Stærk mad, oksekød, gryderetter, stærke oste
Druer:100% Pie Franco Monastrell
Fyldig, blød frugtrig rødvin med duft af solbær og brombær, søde krydderier, peber og vanilje.
Passer godt til: Grill, Stærke kødretter, oksekød, gryderetter, stærke oste
Passer godt til: Flæskesteg og and