3 anmeldelser

Respekt for naturen, typisk for en organisk vin, er at den er mild. Den er frisk af frugt.

Passer godt til: Lækkert med rødt kød, ost, supper med bælgfrugter, bønner og salat

Druer: 100% Primitivo

Serveres: 18-20 ° C

Alkoholindhold: 13 %

 Blandt top 10% af alle vine i verden (N.V. Årgang)
130,00 DKK
Lager: På lager
0 anmeldelser

Perfekt aperitif, smag af hindbær og engelsk vingummi

Passer godt til: Ost, Dessert, Frugt og jordbær

Druer: Cabernet franc

Serveres: 6-8 ° C

Alkoholindhold: 11,2 %

120,00 DKK
Lager: På lager
2 anmeldelser

Bløde Anjou, Coteaux du Layon. Smag af vanilje og pærer 

Passer til: Dessert, kage, chokolade, frugt, ost og aperitif.

Druer:  Chenin

Serveres: 5-7 ° C

Mængderabat på dette produkt - spar op til 9 %

110,00 DKK
Lager: På lager
0 anmeldelser

Frugtagtig med smag af engelsk vingummi og jordbær

Passer godt til: Ost, Dessert, Frugt

Druer: Gamay

Serveres: 6-8 ° C

Alkoholindhold: 11,5 %

130,00 DKK
Lager: På lager
0 anmeldelser

Sauvignon Blanc ORGANIC 2018

Lysegul, Aromaer af hvide blomster og citrusfrugter. Let mousserende i munden.

Passer godt til: Fisk og grillede sardiner, asparges, tun, røget laks, skaldyr, kylling, frisk gedeost

Druer: Sauvignon blanc

Serveres: 5-7 ° C

Alkoholindhold: 13 %

120,00 DKK
Lager: På lager
1 anmeldelser

Frugtagtig med smag af solbær, hindbær og kirsebær noter af pebermynte.

Passer godt til: Kylling, lette retter samt buffet

Druer: 100 % Cabernet franc

Serveres: 14-16 ° C

Alkoholindhold: 12,5 %

140,00 DKK
Lager: På lager
2 anmeldelser

Pineau d'Aunis rød, aromaer af krydderier og hvid Périgord-trøffe

Passer godt til: Lyst kød, kylling, skinke

Druer: Pineau d'Aunis

Serveres: 16-18 ° C

Alkoholindhold: 13 %

190,00 DKK
Lager: På lager
0 anmeldelser

Carignan 2015 er meget frisk, meget naturlig, meget mere end i tidligere årgange.

Passer godt til: Andebryst med figner, kalvekød og rødt kød, gryderetter samt oste

Druer: 100% Grenache

Serveres: 18-20 ° C

Alkoholindhold: 15 %

Organisk vin - certificeret af FR BIO 10

Vin, der helst skal dekanteres

110,00 DKK
Lager: På lager
1 anmeldelser

En vidunderlig, rig og afbalanceret vin, der er et fremragende eksempel på, hvad Cotes du Roussillon Villages handler om. Smag af kirsebær, lakrids, solbær og peber

Passer godt til: Ost, rødt kød, vildt, gryderetter, hane

Druer: Carignan - Mourvèdre - Grenache

Serveres: 18-20 ° C

Alkoholindhold: 14 %

Organisk vin - certificeret af FR BIO 10

160,00 DKK
Lager: På lager
3 anmeldelser

Vin fremstillet med de bedste Monastrell druer fra vores vinmarker med certificering af organisk dyrkning.

Sted: Jumilla

Passer godt til: Lækkert med rødt kød, ost, supper med bælgfrugter, bønner og salat

Druer: 100% Monastrell

Serveres: 18 ° C

Alkoholindhold: 14 %

100,00 DKK
Lager: På lager
0 anmeldelser

Logo

Mitos CAVA BRUT BIO

Tropiske frugter og citron fine bobler med en lang finish

Passer godt til: Risretter, skaldyr, fedtet fisk, sushi, pasta eller med forretter.

Druer: 50% Macabeo og 50% Chardonnay - BIO

Serveringstemperatur: 4-5ºC

Alkoholindhold: 11,5 %

logo bio de 100-80

70,00 DKK
Lager: På lager